Studiedag minus 'studie' och 'dag'

Jag har inte studerat så mycket idag. (Nej, va?!)
Jag vaknade vid tolv ungefär, vilket är en mycket vettig tid. Sedan åt jag väl antagligen frukost, det var ointressant. Där någonstans erhöll jag dock plötsligt grav hjärnskada. Jag fick för mig att jag skulle ut och springa.
Tillåt mig att upprepa, så att det verkligen sjunker in: Jag fick för mig att jag skulle ut och springa.
Skratta eller gråt, eller en storslagen kombination om du hellre vill.
Det gick dåligt, som de flesta nog förutspått vid detta laget. (Förrutom att man inte kan förutspå saker som redan har hänt, men vi låtsas inte om det för då måste jag ju ändra. Och det tar minst en trettondel så lång tid som den här meningen tog att skriva.) Jag gick nog mer än jag sprang, och försökte skylla det på att marken var ojämn efter allt bökande utfört av vildsvinen.
Ha. Ha.
Sedan promenerade jag med hunden som heter Olga. De andra hundarna fick inte följa med, för de fick gå med mamma istället. Hunden som heter Olga blev lycklig.
Katten blev inte lycklig, han blev sur. Som fan.

  

Jag satte mig så småningom ned och skrev. Så jag har producerat en presentation på franska, övat glosor och skrivit en uppsats på engelska om huruvida resor breddar sinnet (direktöversättning från broaden the mind).
Nu ska jag gå igenom en retarderad text om två losers och addera adverb för att göra texten mer levande.

Förlåt för att jag avvek från att förmedla Budskapet.
Fortsätt Knacka, folk.
Hela världens framtid hänger på era axlar (med deras tillhörande väggknackande händer).

(Nej jag vet inte. "Minus 'studie'" fick väl sin förklaring. "...och 'dag'" får väl förbli ett mysterium in i evinnerligheten. Amen.)

Kommentarer
Postat av: Kan du förklara vad vi skulle göra i engelskan UTÖVER aporna på semester med gammal tant och alkohol och new year och bandage och kysste receptionisten på båda kinderna?

Du har varit mer produktiv än jag. Jag är inte ens färdig med franskan. Jag har inte övat glosor.

Och det var väl finurligt av dig att gå ut och springa. Fortsätt så om det inte finns typ björnar i skogen. Eller vildssvin. Utveckla glädjen affilierad med hunden som heter Olga? Och hundarna som inte heter Olga? Och den där söta katten som antagligen inte heter Alfred?

Jag gick upp vid tolv också. Eller elva. Det är inte förnuftigt. Dagen går mycket snabbare om man går upp tidigt. Idag var det inte bra. Varför kan man inte gå upp klockan tolv på skitdagar? Så att den bara försvinner? Men skitdagar är fenomen som vanligtvis endast förekommer mellan måndag och fredag, mest framträdande på onsdagar. Repeat tills det blir tröttsamt att klaga på onsdagar.



Vad trevligt det är med ett Budskap och allt :D Och dylikt.

2008-10-06 @ 21:38:25
Postat av: lindahhh

amen. och snart är det 22:22, vilket är direkt heligt.

2008-10-06 @ 22:19:06
Postat av: devotee

Kanske inte blev någon dag om du vaknar 12? Mysteriet löst säger vi.

2009-01-26 @ 16:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0