Ockupationsfestival och äg de la Tette

Waking the Demon - Bullet For My Valentine

Tettz et moi drog på ockupationsfestival igår.
Kom dit vid fyra och upptäckte att demonstrationen inte varit än, vilket vi trodde. Så vi ställde oss och väntade (för länge med tanke på skitvädret) och såg lite lagom apatiska ut i sann festivalanda. Människor sjöng, de var dåliga, lekte med eld, de var galna, och segade som fan med att organisera sig.



Galen människa som trallade om att knulla någon hyresvärd ömt i hans anal. Eller vem det nu var.


Sedan kom folk i ordning och började gå, några meter åt gången. Men inte hann vi längre än precis förbi Lundagård (vi utgick från Stortorget) innan polisjävlarna spärrade av alla gator och vi inte tog oss någonstans. Så där stod vi och glodde (och jag kastade mordiska blickar på de praktpuckon som tagit med sig sina hundar. Musiken var hög och det var massor med människor där, hur förbannat jävla körd får man vara som hundägare?) till vi inte pallade mer, sen drog vi.



Vita blocket.


Vi gick och satte oss på Ariman istället och käkade mackor. Det var mycket mysigt och Tettzorz var skitsnygg och lika vrickad som alltid. Vi tog bussen åtta, men när vi kom dit visade det sig att satanskapet bara gick till Sjöbo (klantigt Andreas. Mycket dåligt), så vi hamnade där istället. Vandrade hem till Tettebror (tidigare nämnda Andreas) och Kela (Tettebrors flickvän) och fördrev tid. Efter att ha failat grymt mycket på Waking the Demon (trummor, easy) på Rockband svor jag tyst för mig själv att aldrig utsätta mig själv för det igen och spenderade resten av tiden med att sitta i soffan och försöka bibehålla lite värdighet. Fail.



Tettrix inne på Ariman.


Sen hem, konstatera att alla bidrag i Eurovision varit pinsamt dåliga (snabbrepris ya know), sedan inte mycket mer (förutom överdriven konsumtion av mackor med hummus och äckelgurka (även känt som ättiksgurka/smörgåsgurka/inlagd gurka/saltgurka/pickles)).

Idag ingenting. Bakade nyss en kaka som jag inte får äta av. Det är tortyr, I tell you.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0