Vemfanbryrsigivilketfallsomhelstomenfuckingrubrikjävel?

Det finns hundra låtar som beskriver hur jag känner. Tusen, till och med.
Men inte en enda som ger någon tröst.

Av alla sex miljarder jävla människor, hur kan det inte finnas EN ENDA som gillar mig, bryr sig om mig?
Eller förstås allra helst älskar mig.
Jag förstår det inte.
Jag är ingen bra människa, jag är ganska värdelös faktiskt. Jag vet det. Men hur kan inte en enda jävla loser GILLA värdelösa töntar med hemsk personlighet, noll liv, inga intressanta egenskaper whatsoever, inga talanger, ingenting? Med smaken som är så olika och blablabla?
Jag är inte kräsen, kom och ta mig om du vill ha mig. Det blir garanterat inte budgivning, så du får mig billigt. Du skulle göra världen en enorm tjänst också, and that's gotta count for something.

Jag försöker se det som att man kan lika gärna existera vidare, för det är bättre än ingenting.
Men är det verkligen det?

Det är ju inte ens någon som läser det satans blogghelvetet. Varför bryr jag mig ens om att skriva här?

Varförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarförvarför...

High School Musical 3Vi gör en film om helretarderade snorungar på high school, lägger in töntpop av karaktären Till den grad outhärdligt att vi gör oss skyldiga till ett flertal självmord redan på premiärdagen, adderar det med Zac Efron (beskrivning överflödig), ser till att sångtexterna och munrörelserna inte matchar och slutligen kryddar vi med en särig story som inte håller fem sekunder.
När vi känner att vi drivit nog många stackars Disney Chanel-nördar till vansinne, ger vi oss på att producera en uppföljare. Inte nog med allt det ovan nämnda multiplicerat trettiofem gånger, trycker vi in Stora Val och Avsked och Att Hitta Sig Själv. Spyfärdig än?
Nej för nu ska vi göra EN TREDJE UPPFÖLJARE! YAAAY -shotdödsångestkramperdöd-.

Värst är att fanskapet ska gå på bio, och tydligen finns det felfödda failbarn med nog misslyckat liv så att de till och med är villiga att betala för skiten.

Går du och ser High School Musical svär jag högtidligen att aldrig mer prata med dig.
Ja, det är ett allvarligt hot och jag skulle råda dig att tänka över ditt beslut noga. För du klarar dig inte utan mig. Det vet du.


Lusläs avtal before signing them

Vissa saker är fail och vissa är win. 
Det är som det alltid är.


Jag: Om jag var ägare till Ulrika skulle jag kompostera henne.*
Hedvig: (Tystnad) ... undrar hur lång tid det tar för en människa att förmultna egentligen?

* Ja jag vet att vi inte får skriva om våra lärare i våra bloggar. Men ser någon orden 'Den dumma matteläraren på Agardh' någonstans?
Precis.


Meh hallåh

Ser jag ut att behöva ständigt beskydd från allehanda onda tingester som lurar ute i världen?

Idag fick jag en reflex av busschauförren när jag skulle av. Klockan var inte ens sju.

Jag klagar väl inte direkt, det var snällt av honom. Undrade bara om jag verkligen ser bräcklig ut.

Humhum.

Lund with Tettz

Jag var i Lund med Therese igår. Det var det ingen som kunde ana!
Vi hamnade mitt i failigt väder, så vi fick bosätta oss inne på Espresso House till att börja med, och då var Hedvig med också. När de stängde klockan fem vandrade vi vidare till Arimans, som vi diggar stenhårt. Där drack vi te och åt snickers i två och en halv timme. SEN vandrade vi igen. Och handlade vindruvor.

Eventually hamnade vi på bion, och såg Patrik 1,5. Den var helt okej, i jämförelse med alla andra filmer vi sett tillsammans var den epic win.
Dock diggade vi inte människorna som kollade med oss. Jag hade problem att låta bli att slå på de som sa EW och FYFAN när killarna var massa gulliga och kramade varandra. Tette producerade massa kreativa meningar om deras intelligensnivå, och jag höll med helhjärtat.

Sen hittade vi en smålänning på bussen. Han var gullig, han frågade om jag hade lyse på cykeln så att jag skulle synas ordentligt.
Haha gawd.

MENMEN jag fick honom att knacka på 00:00.
Yes, jag vet. Jag är så übercool.


The Gabbelicious Fan Club - Coolest Club since 1889

Join the Gabbelicious Fan Club if you know what's good for you.

If you don't, join anyway.I samarbete med Gabbelicious - Better than sex!

Just how much this hurts me

^Quote från This Time Imperfect av AFI

Idagidagidag. Hände ingenting.
Jag och Felicia fick sticka till vårdcentralen, för hon hade örhängesploppar (yes för det ordet finns i Svenska Akademiens Ordlista, Ulrika) som fastnat i öronen, typ. Så vi missade matten och det intressanta samtalet med kuratorn som kanske eller kanske inte ägde rum angående stämningen i vår klass. Humhum.
Jag ligger efter som fan på franska, kommer faila provet på fredag.
Hedvig visade loseregenskaper och övergav mig på lunchen, så jag kunde inte ligga i hennes knä och gnälla över mitt värdelösa liv. Det sög. Fast å andra sidan fick jag äta med Felicia. Vilket var nice.
Jag fick hem mina engelskabetyg idag. Äntligen. Så jag lämnade dem till P-O. (Eftersom alla en och en halv människor som läser min blogg nästan kryper ur skinnet av nyfikenhet, så fick jag MVG. Jag blev glad, och trodde som det spånhuvud jag är att DETTA SKA BLI EN BRA DAG. Men minsann: Denna. Dagen. Var. Epic. Fail.)

I agree with Jamestown Story. Everything is worthless.

Ochochoch, jag har utvecklat knackarskills. Jag har en Instinkt som säger till mig när det är dags att knacka. Så jag känner ofta att Är det inte dags att Knacka snart? och så kollar jag på klockan och den är en eller två minuter i. Det kallar jag Skills.

Imorgon ska jag till Lund med Tettz. Vih skah kålah påh biio. Deh skah blih kuhl, för mich diggar Tettzorz. Å andra sidan kommer jag mycket troligen inse att MENJUSTE! TETTE HAR JAG INTE GNÄLLT SÄRSKILT MYCKET FÖR ÄN SÅ VARFÖR INTE ÄGNA HELA DAGEN ÅT ATT WHINA ÖVER HUR ÖVERGIVEN OCH OÄLSKAD JAG ÄR?
Det skulle vara Inte Bra.
-Uppenbarelse-
Ah, juste. Jag är ju inte bra.
Höhö, så tokigt det kan bli.


Min blogg. Som är cool, remember?

Jag fick en komplimang för min blogg idag, haha.
Tack så mycket Vera, det var väldigt snällt av dig.

Förresten, när jag ändå är igång, kan jag passa på att göra en tacklista:

Tack Tette, för att du är så otroligt bäst. Jag skulle inte överleva utan dig, du får alltid upp mig och tvingar mig vidare när jag vill lägga mig ner och dö.
Tack Johan, för att du gör mina läxor. Det äger.
Tack Hedvig och Felicia, för ni är massa coola och ser till så att jag inte är ensam. Förrutom när ni äter på Tegnérs.
Tack Edona, som säger att hon ska börja äta med mig. In ya face, Hedenböggoesfusiongoesfelicia! Jag har massa mer coola vänner!
Tack Eleonor, som gör orkestern rolig. Jag diggar vår sjuka humor stenhårt.
Tack folket på Agardh som inte hatar mig. Och whatever till er som gör.
Tack ni som sa att jag hade fina ögon idag. Jag blev massa glad.
Tack alla resten människor i mitt liv. Även om ni inte tror att ni är särskilt viktiga, så spelar precis alla människor i min vardag roll. Känn er epic.

Kolla coolaste monstret min grupp gjorde idag på naturvetenskapen:


En groda och en morot

Idaaaaaag har jag.
Vaknat halv sex. Som inte är jättetidigt men jobbigt nog.
Jag sov fem timmar i natt, som inte är jättelite men jobbigt nog.
Vi åkte till Malmö och vandrade runt och intervjuade stackars oskyldiga förbipassarande. Och torgförsäljare. Och affärsinnehavare. Och 'samlade intryck'.

Arbetets söner, Möllevångstorget i Malmö


Sen åt vi, och stack tillbaka till Lund. Hade idrott. Gabriel kastade en boll i huvudet på mig. Jag blev faktiskt lite yr och illamående ett tag, det kändes ganska löjligt. Men han skulle kasta bollen på käglorna, och jag stod i vägen. Duh, klart jag inte surar om han träffar mig då. Han kan ta det som en komplimang om han vill; tydligen har han episka skills på att kasta, typ. Eftersom det gjorde ont.
Åkte buss hem efter idrotten, men lyckades somna till lite precis innan jag var hemma. Så på de fem minuterna lyckades jag missa min hållplats, och vaknade till precis när bussen passerade Kristinelund (där jag skulle av). Så jag fick åka vidare till Ystad och sitta kvar när den vände där och körde tillbaka mot Lund.
Kom hem. Gjorde ingenting. Gör fortfarande ingenting. Eller, kollade på Heroes nyss. Sucksuck. Aktar de sig inte är de snart lika långt ute och cyklar som Lost.
Men jag diggar Heroes ändå.
Men inte lika mycket som jag diggar Jovi. För det vore omöjligt.

Öhmöhm

Vi hade ingen idrott idag, det var skönt. Jag gick och fikade med Hedvig istället, mycket roligare. Och det fanns en söt tysk unge som flinade massor mot oss.
Tyskar suger verkligen på engelska.

Jag försökte gå balansgång på de där stolparna sammalänkade med kedjor utanför Akademibokhandeln vid Tegnérs. Det gick ganska dåligt, jag ramlade av och skrapade ena benet. Inte så illa dock, jag hade långbyxor så det kom åtminstone inte massa grus och skit i såren. Yay, typ.

Imorgon blir det upp mitt i natten för att hinna till Malmö nio.
Alternativt att jag kan åka med pappa till Ystad och sedan ta tåget därifrån och slippa åka via Lund. Det vore praktiskt, men jag vet inte än om det funkar med tågtider och. Så. Vidare.

De Sju Dödssynderna:
1. Att inte ta med sig sin mobil, alternativt glömma den hemma.
2. Att inte ha pengar på den.
3. Att ha dåligt med batterier på den.
4. Att inte svara i den, eller inte svara på SMS/MMS.
5. Att ha den avstängd.
6. Att ha en mobil som inte kan ta emot eller skicka MMS.
7. Att befinna sig på ett ställe där det inte finns någon täckning.

Tisdag är nästan lika illa som måndag. Eller söndag. Eller onsdag.

Min dag har varit fullspäckad med massa skojigt.
Eller nej, vänta lite nu; det har ju varit helt dött.
Jag fick veta vad jag fick på matteprovet, 19.0. Det är tydligen VG+. Besviken, av outgrundliga skäl. Jag trodde att jag siktade på G. Humhum.
Annars diggade jag Naturkunskap. Vi fick pilla med frukter och beskriva dem. Filosofi är soft, jag vill ha mer av det. Man kan kläcka ur sig vad fan som helst också, och ingen kan säga att man har fel. Epic.

Där är min superdupercoola_awesome Kommunikationsgrupp. Vi läste jättemycket. Jättemycket, I tell you.Jag har inte listat ut vad jag ska göra åt Felicia än.
Jag tycker det är dålig stil av svenska folket att inte utnämna mig till StraffutdelarN Nummer Ett. Så jag fick bestämma alla lagar och skit själv. Slurp.

Jag missade inte jättemånga knackningar idag. Det var brabra. 18:18 visade sig vara en klurig en dock, eftersom jag cyklade mitt i skogen just då. I min panik hoppade jag av cykeln och sprang fram till närmsta träd och knackade istället.
Det var coolt gjort av mig, tycker jag.

Gråten fastnar i halsen

Felicia sa nyss att Jon var skitful.
Jag funderar på lämplig hjärnoperation som kan åtgärda problemet.
Jag återkommer med resultat.

Studiedag minus 'studie' och 'dag'

Jag har inte studerat så mycket idag. (Nej, va?!)
Jag vaknade vid tolv ungefär, vilket är en mycket vettig tid. Sedan åt jag väl antagligen frukost, det var ointressant. Där någonstans erhöll jag dock plötsligt grav hjärnskada. Jag fick för mig att jag skulle ut och springa.
Tillåt mig att upprepa, så att det verkligen sjunker in: Jag fick för mig att jag skulle ut och springa.
Skratta eller gråt, eller en storslagen kombination om du hellre vill.
Det gick dåligt, som de flesta nog förutspått vid detta laget. (Förrutom att man inte kan förutspå saker som redan har hänt, men vi låtsas inte om det för då måste jag ju ändra. Och det tar minst en trettondel så lång tid som den här meningen tog att skriva.) Jag gick nog mer än jag sprang, och försökte skylla det på att marken var ojämn efter allt bökande utfört av vildsvinen.
Ha. Ha.
Sedan promenerade jag med hunden som heter Olga. De andra hundarna fick inte följa med, för de fick gå med mamma istället. Hunden som heter Olga blev lycklig.
Katten blev inte lycklig, han blev sur. Som fan.

  

Jag satte mig så småningom ned och skrev. Så jag har producerat en presentation på franska, övat glosor och skrivit en uppsats på engelska om huruvida resor breddar sinnet (direktöversättning från broaden the mind).
Nu ska jag gå igenom en retarderad text om två losers och addera adverb för att göra texten mer levande.

Förlåt för att jag avvek från att förmedla Budskapet.
Fortsätt Knacka, folk.
Hela världens framtid hänger på era axlar (med deras tillhörande väggknackande händer).

(Nej jag vet inte. "Minus 'studie'" fick väl sin förklaring. "...och 'dag'" får väl förbli ett mysterium in i evinnerligheten. Amen.)

En gång drömde jag en dröm

Och den gången den var grusad.
Jag drömde att jag var ute och handlade kläder med Jon Bon Jovi i natt. Klänningarna såg underliga ut och var ballongformade och gjorda av remsor. Jon var desto snyggare.^Kolla en tönt och hans ännu töntigare pojkvän.

Livet är inte lätt här uppe på toppen. Det är kallt ju.

Det här är min epic nya blogg. Den är jättecool, det ser man ju. Rosa är den nya... rosa.
Den handlar om allt, och om inget. För alltet uppgår alltid så småningom i intet.
Den dedikeras till att sprida Budskapet, det är dess huvudsyfte.
Vid alla klockslag som ser ut som 10:10, 13:13, 22:22 och liknande, ska tre knackningar utföras på närmsta vägg.
Knacka tre gånger i väggen när klockan är till exempel 09:09, alltså. Fattar alla?

^Budskapet, för den som inte hängde med.

Knackningarnas Budskap ska i sinom tid uppnå Världsherravälde. Vänta och se.

RSS 2.0