Felicia och Johan i... Lund!!! (surprise!)


Scars - Papa Roach

Åt glass och mackor och chips och shit, särade oss, kollade kläder (köpte ett par fulfulfula tights), levde om.

Så här ser det ut då.
Mina fulfulfula tights. Felicia tyckte det var pinsamt när jag gick sådär till stationen, men hon får skylla sig själv när hon sa åt mig att göra det.

Lördag


Soft Skeletons - Anberlin

Vakna, duscha, kladda tårta, äta frukost, hej gäster, äta (Anton satt och lekte med sin kaffekopp medan han sjöng Beatles-låtar väldigt falskt, sen råkade han hälla ut kaffe över sina byxor. Det var ungefär det mest spännande som hände), hejdå gäster, hej ny gäst med Olgadotter, söt vovve, hejdå Olgadotter, spela Pokémon, kleta med Albins presenter (han fick bland annat en badring som finns på bild nedan, och en låda innehållandes fyra tomma dvd-skivor, tre colaflaskor fyllda med kranvatten och en påse chips. I must say I have rather odd cousins (tyvärr finns det en förklaring till det där, men den behåller jag för mig själv. För kuls skull)), spela Pokémon igen (och lyssna på Bullet For My Valentine, det gör jag för sällan), se John Tucker must die, upp och nörda Pokémon igen med min lillebror (battle omg!).


Olgadotter, Ester hette hon.


Jag i Albins badring. Den gick inte riktigt... på. Och sen gick den inte riktigt av.

Albins födelsedag och annat kladd

 
Unwritten Law - F.I.G.H.T
Albin fick välja låt.

Min lillebror blev tolv år igår, grattis till honom. Den jäveln fick sig en hund.

Orättvist.

Jag minns när jag fick Olga, julen 2003. Inte lika mys som för Albin dock, för på julafton fick jag bara ett brev. Själva hunden kom i januari.

Then again, min hund är garanterat femtio gånger bättre än hans.


Le familie drog in till Ystad för att spela minigolf och äta äcklig snabbmat (Albins val). På gågatan i Ystad sprang vi in i Christel (rött hår åt alla håll med ett par glasögon halvt gömda i det, och av någon anledning ett blått förkläde utanpå avklippta jeans och en t-shirt) - min handledare från Kunskap. Jag hade nästan glömt precis hur på och yvig och episk hon är. Det första hon gjorde (borträknat den ganska roliga minen hon gjorde för att pappa inte såg henne utan bara vandrade på) var att anfalla mig med "HAR DU BANTAT ELLER?" och sedan började hon peta på mig en massa. Verbalt. Om skolan och om mitt och pappas förhållande (urk) och om mitt bitmärke jag har på armen (jag: "En kompis bet mig", mamma: "Hennes pojkvän!". Även om det nästan var värt för att se Christels min när mamma sa att han* bodde i Hedemora). Lyckligtvis flyttades samtalet snart över till nåt Stockholmstjofräs pappa och Christel (som jobbar på Kunskap båda två, btw) skulle på och jag kunde övergå till att le och pilla med min piercing. Det vandrades vidare så småningom, men inte förrän det blivit bestämt att Christel skulle komma till oss på söndag ("bjuder du på fika nån dag eller!"), och släpa med sig sin fransman.

Den bild jag har där man bäst ser bitmärket. Det är coolt som fan. Punktpunkt.

Imorgon är det släktkladd hos oss, jag har gjort chokladbollar och prinsesstårta och sen orkade jag inte mer och bestämde mig för att variation är överskattat (det finns många andra sorter för resten av folket. Men för min mamma är det alldeles för jobbigt att vegananpassa mat, så vill jag ha nåt får jag fixa det själv).

Albin gör ljud. Jag kan inte koncentrera mig. Hejdå.

*Han = Oskar. Som inte är min pojkvän.

Hemma med Pokémon

Smile In Your Sleep - Silverstein

Idag har jag bara hasat runt här hemma
och spelat Pokémon på Gameboy Color, bakat sockerkaka (som ska vara till en tårta som ska förtäras på söndag, då det blir släkttjofräsgrej), och gosat med vovven. Eftersom jag har bestämt att mitt liv måste fotodokumenteras mycket mer aktivt om jag och Felicia ska lyckas som mästerbloggerskor (och jag tycker det är lite fail när alla bilderna i en blogg bara är ett magert åbäke som posar framför spegeln) finns det faktiskt bild på det, så en sån kan ni få. Jag pallar inte riktigt lägga upp dem där de egentligen vad menade dock, den bloggen måste designfixas först innan jag känner att det är så mycket mening med att lägga upp för mycket (precis som om det då vore lönt att lägga upp grejer här. Men käften nu).


Jag satt ute en stund, och där är Saga. Nej, jag väljer som ni kan se inte bilder som jag ser bra ut på. Vem försöker jag lura, liksom.


Sen började det regna. Då gick jag in och lade mig på soffan. Då gick Olga in och lade sig på mig.


Hemma från Johan

She Got Away - Say Anything
Jag vet inte. Fånig text egentligen, under min värdighet. Men den låter ju bra, på nåt sätt. Och jag älskar att ljudet är lite skitigt.

Hemma igen. Vi såg film och åt massa onyttiga grejer och jag och Fliz var allmänt opropra (ett ord jag inte tänker börja överanvända, nej). Sen skapade vi en blogg också, som jag ska länka till sen när den fixats.

Störda saker vi hittade på:
*Särade oss på bilddagboken
*Knarkade orden "tjingtjong!" och "swäämpi!"
*Jag sminkade Johan med choklad
*Johan fick uppmärksamhetsabstinens när jag fick ett ryck och tyckte det var skitkul att skeda sås på Felicias tallrik, så han tog såsskålen och hällde det lilla innehåll som var kvar i sitt hår. Det var kul.
*Jag var tvungen att klia på Felicias lår en massa. Johan menade att vi egentligen var lesbiska.

Mysiga saker vi hittade på:
*Lagade mat och kakor
*Kollade på filmer, som sagt
*Satt uppe till halv fem och drack varm choklad och pratade
*Övrigt, men nu känner jag inte för att blogga mer. Här.


E håss Jånni me Flizzzz

 
Far jag kan inte få upp min kokosnöt - Povel Ramel

I torsdags var det tänkt att jag skulle ta mig till Lund och träffa Oskar, yes. Så blev det inte. Sucks, nu kommer det ta åtminstone några månader innan vi kan träffas igen.

Istället åkte jag till Ystad och såg på HP 6 med Jånnibejbi och hans systrar och moder. Först stannade jag dock till i Sjöbo och traskade runt på marknaden någon timme eller två med Tettersson och hennes kusin och kompis. De var lite halvt opropra och mobbade mitt bitmärke. Oh well, they suck. Inte Tette dock, hon var söt och flummig.

HP var rätt dålig, förvirrad och inkorrekt.

Jag och Johan har lagat mat och bakat och särat oss. Idag kom Flizibejbi också, så nu blev det dubbelt så mysigt omgyay! 

Vi har särat oss en del, bland annat postat randomkommentarer på randomfolks bilddagböcker. Mogna som vi är hade vi väldigt roligt åt nedanstående.

Ingredienser:
1 dl kråksnor
2 msk hackade råttsvansar
1 tsk paddskit
2 krm snigelslem
4 dl pulveriserat fjortishår
1/2 kopp hudflagor

Tillvägagångssätt:
1. Koka upp kråksnoret och strö i hudflagorna tills det tjocknar och får en gulaktig nyans.
2. Krossa råttsvansarna med en rostig tesked så att de saftar sig ordentligt. Lägg i en och en i snorkoket. Rör ut så att det blandas, fortsätt därefter att röra i fem minuter.
3. Rör ihop paddskit och fjortishår - det ska bli lite tjockt och klumpigt. Är det för löst, tillsätt rävskabb.
4. Tag snorkoket från plattan och låt svalna. Tillsätt därefter snigelslem och vispa med elvisp till det blir fluffigt.
5. Häll över paddskiten och fjortishåret och rör i med en sked - vispa inte!
6. Låt stå över natten, lägg en bakhanduk över och ställ det i en möglig källare.
7. Häll upp i ett glas - klar att dricka!


Det är humor på högsta nivå, ohyes. Nu ska vi fortsätta sära oss, hajrå ba.

Å ja ba vakna klåckan säcks imåche.

 
Dance With The Devil - Breaking Benjamin

Stack till Kalmar.
Mysig stuga.
Vi såg sälar. De var söta.
Jag och Fliz särade oss. Det var skönt.


Imorgon träffas Oskar. Om han kunde vara lite tillgänglig hade jag kunnat veta om det även ska ses på HP 6 med Johan, men det märker jag väl.

Städade mitt rum idag. Jag och pappa hjälptes åt att sätta tillbaka böckerna.
Det bråkades en del först. Och jag sa vissa saker som jag inte borde ha sagt. 
 - Det var så mycket trevligare när mina föräldrar inte kände till hur jag ser på livet.Jag förstår inte varför det alltid ska vara så,
när det hade räckt med någon gång ibland.

Hedenbög et le Posk et Kalmar et le Jånni

 
Nothing - Bon Jovi

Dagen spenderades med Hedenbög i Lund, en människa som jag inte sett på alldeles för länge (hon stack till Dalarna för att leka lägerledare innan avslutningen och sedan dess har jag inte sett röken av henne). Det fikades och pratades och vandrades, sen tog jag bussen hem vid nio.

Imorgon ska jag till Malmö för att träffa Oskar. Han är lite bra.

Och dagen efter det, alltså måndag, ska jag ta mig upp till Kalmar och besöka Fliz i hennes stödfamiljs stuga. Där stannar vi till onsdag då vi åker med dem hem igen. Det blir kung.

Sennnnn på torsdag är det bosätta sig hos Johan igen och ha fåniga filmmaraton i några år, omgyay!

Så där har vi min vecka. Jag måste säga att jag gillar det.

En fråga dock: varför måste det hända saker nu när jag egentligen inte har ett öre och måste låna pengar av min lillebror för att överleva?

När man vill göra saker svårare för sig

Creep -  Radiohead

i min säng
naken och ensam
och jag fryser fryser
för det finns ingen som kan hålla mig och
du
vet ingenting


Hässleholm och Sommarrocken

I'll Be - Edwin McCain
För att den är mysig, helt enkelt.


Onsdagen spenderades i Malmö med Johan. Förutom en del av den som även innehöll mammas kusin Lena som vi fick guida runt i hennes sökande efter skor (hon är på besök där uppåt-i-landet-ifrån), och en senare del som kom att innefatta Johans mamma, och dansken, och Anna och Sara och Johan och jag på en resurang nere vid Västra hamnen, ätandes väldigt god mat. Nej, jag är inte helt bekväm med att Johans mamma lägger pengar på mig på det viset, men hon insisterade ju.


Torsdag/Fredag:

10.30 - 12.15 Vakna, äta, duscha, osv

12.15 - 12.47 Cykla, vänta på bussen

12.47 - 13.50 Åka buss till Lund

13.50 - ca 14.10 Möta Felicia i Lund. Egentligen var planen att vi skulle ta oss till Malmö och gå runt lite och kolla i klädaffärer typ. Jag presenterade dock min ovilja att genomföra den planen: jag tyckte att jag varit i Malmö för mycket på sistone och att det började bli tråkigt. Jag föreslog att vi skulle sticka någon helt annanstans istället. Felicia bidrog med den fantastiska idén att sticka till Hässleholm, eftersom ingen av oss egentligen varit där.

ca 14.10 Ta tåget till Hässleholm. Vara framme där lagom lång tid efter det. Under tågresan blev det bestämt att vi skulle möta några randomdudes som Felicia pratat med på internet, så efter att ha vandrat runt planlöst i de tio kvadratmeter som var Hässleholm centrum, gjorde vi det. Det visade sig dock att de båda två var väldigt tråkiga och dessutom lite lätt hjärndöda, så mötet blev inte särskilt långt eller händelserikt.

16.38 Vi funderade på att ta tåget till Helsingborg, eftersom vi inte varit där heller. Men då vi missade det tåget insåg vi att det vore en mycket roligare idé att sticka till Svedala. Jag vet inte riktigt hur vi tänkte där, men Felicia ämnade kolla upp om hennes bror, som bor där, var hemma. Vilket han inte var, kom vi att informeras sen. Någon som däremot var i Svedala för att jobba på Sommarrocken var Felicias kompis Adler. Vi tog alltså tåget från Hässleholm mot Lund/Malmö.

Någon tid efter det Stanna till i Lund, äta.

18.?? Tåget till Malmö, vänta några minuter där.

18.45 - 19.07något Tåget till Svedala. Vandra till Sommarrocken, med hjälp av två lika förvirrade unga kvinnor. Utanför mötte vi Adler och dennes vän, Robin. Egentligen var det bara tänkt att vi skulle träffa dem där lite och sen sticka, eftersom vi inte hade några pengar att ta oss in för. Det ändrades dock snabbt. Jag fick raida min plånbok och skrapa fram 120 kronor till inträde (vilket lämnade mig med en och femtio kvar), och Felicia fick låna hundra kronor av Robin. I den vevan blev vi också lovade jobb där nästa sommar, vi får dock se hur det blir med den saken när det väl är dags.

20.00 - 23.55 Väl inne lyssnade vi på lite halvkass musik och hade väldigt roligt. No Sugar Added får av oss ett halvbra mittemellanbetyg för sin musik och full poäng för frontkillens armar. Kram (eller-något-liknande, det kan hända att det ska vara stora bokstäver eller punkter eller annat tjofräs i det namnet, jag har bara hört det uttalas) var lite lätt tråkiga. Skai var roligare, jag och Felicia stod rätt långt fram och hoppade till vi nästan dog av töntighet. Jag kan också berätta att vi var lite lagom hesa och kraxiga efter att ha vrålat med i texten till Livin' On a Prayer: min röst var inte som den skulle på många timmar efteråt. Sedan valde vi att lyssna på Spootlaitz, vilket vi gjorde i inte-särskilt-lång-tid innan vi gav upp på grund av dålig musik och för många fulla vuxna som skulle armbåga en i huvudet.

23.55 - 00.37 Gå därifrån, till tågstationen. Läsa tabell och se att det skulle gå ett tåg till Malmö 00.38, där vi tänkte bosätta oss inne på Centralen under natten (eftersom ingen av oss bor så att det går bussar vid praktiska tider. Min nästa buss från Lund gick 05.33, Felicias 06.10). 00.37 säger vi alltså adjö till Adler (fruktansvärt trevlig människa) och Robin (också trevlig, men han sa inte så mycket så det var lite svårt att veta) och går upp och sätter oss vid spåret.

00.37 - 01.16 Och väntar.

Och väntar.

Och väntar.

01.16 går och kollar på tidtabellen för att se att tåghelvetet faktiskt skulle gå. Det skulle det inte, jag hade missat det alldeles-för-små bokstäverna ovanför som visade att det tåget bara gick fredagar och lördagar. Jaha.

01.23 - ca 05.00 Sitta i en busskur i Svedala och vänta. Vi valde att lämna tågstationen eftersom det för all framtid nu skulle vara en plats fylld av ångest för oss. Så vi satt i den förbannade busskuren hela jävla natten, frös röven av oss och fick satansmycket ont i ryggen. Vi fick tiden att gå genom att se cirka femton minuter och elva sekunder av Lotr1, lite av ett Vänner-avsnitt, massera varandras ryggar för att hålla värmen, och prata en massa massa massa. Det var rätt nice att få göra det faktiskt, det var längesen jag träffade Felicia och sen jag pratade ordentligt med henne (sist vi träffades var avslutningen, men då hann vi ju inte prata särskilt mycket). Vad som inte var nice var omständigheterna.

ca 05.00 - 05.38 Sitta på tågstationen och vänta. Ta tåget till Malmö.

06.03 - 06.15 Ta tåget från Malmö till Lund.

06.15 - 06.33 Vänta i Lund. Ta bussen hem 06.33 för mig och 06.40 för Felicia.

06.33 - ca 07.30 Åka buss. Jag tror ingen inser hur fruktansvärt skönt det var att luta sig bakåt, lägga upp fötterna och lyssna på Bullet For My Valentine och knapra på lite choklad (som införskaffades innan Svedala) medans solen stekte in genom fönstret. Värme var så sinnesmys att jag nästan dog.

07.30 - 07.45 Cykla hem. Det började regna.

07.45 - 07.57 In, gå på toaletten, borsta tänder, av med kläder, stupa i säng.

08.00 Approximativ tid för insomning.

Där har ni en förskräckligt detaljerad beskrivning av mina förehavanden under torsdagen och en del av idag.

Allt inräknat, en väldigt trevlig upplevelse.

[Edit, adding: Den uppmärksamme kan ha lagt märke till att jag verkar ha använt pengar jag påstått mig inte ha. Det är sant. Jag hade några ynkliga kronor, men de var egentligen inte mina i det avseendet att jag är skyldig folk pengar.]


[Delete]

 

What a Shame - Shinedown

Sedan sist:
Bosatt mig hos Johan några dagar. Vi hade Star Wars-maraton och åt kakor och paj i monstruösa mängder. Star Wars = nice. Kakor = nice att äta, men fail då man blir tjock av det. Hm. Båda Johans systrar var där också, de är fruktansvärt trevliga. Det är en bra grej med att vara hos Johan, och en nödvändighet för att jag ska kunna vara där så mycket som jag är: hans familj är väldigt lätt att umgås med. Hans mamma är trevlig och tycker om att prata massor med mig, det är rätt kul. Anna och Sara, le systrar, är och väldigt lättkonverserade behagliga människor. Per (Johans mammas man) säger inte så mycket, han är mest där. Och när han väl säger något så fattar jag ingenting, för han är dansk.

Sedan har jag träffat Tetterson också. Jag införskaffade

*hängslen. Så coolt att jag nästan svimmar. Och jag skaffade mina före Tette, så det så. Dåliga delen är att jag inte har några plagg som man kan ha hängslen till, men det är bara fåniga teknikaliteter. De kostade 150 spänn.

*den där klänningen som jag lade ut en bild på för ett tag sen och sa att jag ville ha. Eftersom det kan vara oklart vilken jag menar postar jag bild igen. Den gick på 800 - vilket är typ omgskitmycket - men jag kunde bara inte hjälpa det. Till och med Tette, som inte gillar klänningar, ville köpa den. Men jag tog den sista i Small, mwhahahah! (Och ännu mer mwahahah på att jag kan ha S nu, yayness!)*en till klänning, eftersom jag inte kunde stå emot dess coolhet. Den är utan axelband, egentligen gillar jag inte sånt. Jag blir så pjollrig och håller på och drar i den hela tiden så den inte ska åka ner, och det ser ju bara skumt och nervöst ut. Men le snyggness var överväldigande, så jag gjorde av med 350 spänn till.


*en falafel, vilket är värt att notera. För sakens skull kan jag rapportera att den gick på 30 svenska kronor.

*livsglädje. Tettz est la epic. Gratis.

Har varit hemma hela dagen idag, och inte gjort något särskilt alls. Bråkat med pappa, bakat paj, bråkat med mamma, lyssnat på musik,  solat.

Pappa bråkade jag med för att han tyckte att jag skulle flytta mina böcker från hyllan och dammsuga där. Eh, nej. Onödigt jobb - vem fan går fram och lyfter upp mina böcker och kollar om det är rent under?

Mamma bråkade jag med för att jag bråkat med pappa. Hon menade att jag skulle torka av hyllorna och städa på mitt rum. Jag tänker inte städa, så är det bara. Jag behöver ha ett ställe i världen där jag känner mig trygg, där jag kan få ha det som jag vill och bestämma själv. Och vara i fred, thank you very much. Förutom att jag får panik av att städa (låter konstigt, ja. Men så är det) så känns det inte som att jag bor här när det är ordning och saker ligger undanplockade. Och jag hittar inget då. De har redan bestämt att jag ska ha en ful blå vägg och blehiga jävla tavlor på väggarna, kan jag inte då få bestämma att jag vill ha saker framme på bordet, och på hyllorna under fönstren, och på diskbänken, och på de ytor där man förväntas sitta? Jag menar, det är inte som att jag har högar av odefinierbar materia täckt av mögel, eller gammal disk överallt, eller drivor med kläder på varje kvadratcentimeter av golvet.

Pappa blev i alla fall inte så lycklig, så han tog alla mina böcker och lite randomskräp (bland annat ett smyckesskrin, en ask med allt möjligt, två garnnystan och början till en halsduk, en räfsa, en såndär spade man pillar i rabatter med, en tavelram och ett gipsavtryck av min fot när jag var typ två) som stod på hyllorna/fönsterkarmen och slängde det i högar på golvet. Jag vägrar plocka undan det han stökat till, så det får ligga där tills han ställer tillbaka det. Och ställer han inte tillbaka det går det ju inte att städa, så då får de välja hur de vill ha det.

Tyvärr får jag inte heller mina 1050 från förra studiebidraget om jag inte städar, och just nu har jag cirka -100 spänn. Så det kan räknas som ett problem.

Inlägg de torsdag numero 2: Tettzorz


The Antidote - Story Of The Year

Vaknade imorse för att finna ett sms från le Tettrix,
där jag ombads infinna mig på en buss till Lund snarast. Funderade en halv sekund, sen blev det tagga Lund som fan. Upp ur sängen, ner och äta, duscha, sticka hål på fingret, räkna fel tid och missa en buss, ut och cykla i übervärme och anlända i Sjöbo där jag hoppade av, mottog mitt Sommarkort som Tette införskaffat, sen på bussen igen. Mycket nice att få träffa Tette, var alldeles för länge sen. Hon är väldigt snygg btw. Någon som inte var snygg var den förbannade jävla särungen som satt några säten längre fram med sina kompisar, och som tydligen trodde han var skitcool för att han bad mig hålla käften. Detta motiverade han med att det var störigt att behöva lyssna på mig (jag: "Lyssa på  musik då", han: "Har inga hörlurar", jag: "Håll för öronen då", han: "Jag pallar fan inte lyssna på dig", jag: "Men gör inte det då >_> >_> >_>"). Sedan visade han sin mogenhet genom att börja härma "ESTEEEETKUUUUUUURS...!" med väldigt gäll röst, och jag och Tette utbytte blickar av djup själslig sorg. Jag missade det, men Tette kunde även rapportera att han tydligen inlett det hela med awesomekommentaren "asså palla stockholmska!", något som kan tolkas som aningen roande då jag är norrlänning som bott senaste åren i Skåne. Ah well, det är inte första gången någon anklagat mig för att vara stockholmare. And it sucks. Värst är dock Oskar, han anklagar mig för att prata skånska. Wutwut.

Framme i Lund bestämde vi att det var mycket coolare att sticka till Malmö och kolla kläder på Shock, så det gjorde vi. Tyvärr var vi lite segt på det, så vi hann inte kolla skitlänge innan de kastade ut oss för att det var stängningsdags. Tette hann inte skaffa shorts eller glasögon, och jag hann inte skaffa klänningar eller hängslen, så vi taggar åka till Malmö på lördag igen (så länge Tette inte kommer på att hon dubbelbokat sig. We'll see). Awesome. 

Inte awesome: Jag har inga pengar. Typ alls. Järnspikar som fan.

Sen köpte vi falafel, åt den, köpte jordgubbar som förtärdes under resten av kvällen, drog tillbaka till Lund och bosatte oss på Ariman (jadåååå!). Där satt vi sedan till tio då vi tog bussen hem. Men inte innan vi tagit massa epicbilder på varandra, av vilka några presenteras nedan. Enjoy.


Jag bet henne. Mwihihihih!


Hur Tette skulle se ut om hon såg ett ufo.


Hur hon skulle se ut om en yxmördare kom gående mot henne.


Hur jag skulle se ut om det kom en yxmördare mot mig.


Hur Tette skulle se ut om Gabbe kom gående utanför fönstret. Gabbe är en snubbe i Norrköping.


Tette skulle se porrig ut. Well yes.


Mina glasögon e kola.

Sen spelade vi även in Den Coolaste Filmen Ever, featuring Tettes superepiska runkmuskel. Men jag har inte bestämt om jag pallar ladda upp den än.

Inlägg de torsdag numero 1: Oskar


Ride Or Die - Take The Crown

Stack till Hedemora i fredags, jadå.
Bil upp lagom nice, käka jordgubbar och carefacea åt Michael Jacksons död. Yessomfan. Hålla på att missa tåget i Sala, hann dit med typ fem minuters marginal. Inte lika nice, var helt uppstressad när jag väl kommit på tåget. Anlände dock vid liv.

Vad vi sysselsatte oss med fredag kväll - tisdag... dag, i urval:
*Kollade på dåliga program på Discovery Channel och Animal Planet hela nätterna. Seriöst, vi satt uppe till fem-sex något och kollade på sinnesdåliga tv-program. What.
*Han läste hela Min morbror trollkarlen för mig. Det var fruktansvärt mysigt.
*Jag stod i typ två och en halv timme något och flätade hans hår. Han har förskräckligt mycket hår.

Jag räknade dem. De var fyrtiotre stycken.

*Åt gröt.
*Sov.
*Glodde.
*Spelade tv-spel. Lite. Jag var lite för dålig för att det skulle vara riktigt roligt.
*Klappade på kissen. Kissen söt.


Hektiska dagar, minsann.

Han ska resa neråt om typ en vecka, men apparently är hans andra kompisar mycket coolare än mig så han ska leka mycket mer med dem. Sucks, säger jag och surar.

RSS 2.0