MAJKEL JÄKSÅN E DÖ!!!!!!!!


Thriller - Michael Jackson

Eftersom han är död och allt. Probably old news by now, but still. (Och det var fan svårt att hitta nån version som funkade, satans youtube. Så nöj er nu.)

Imorgon är det jag som sticker till Hedemora. Bil upp till Sala, stanna till i Stockholm först. Räknar med att det kommer ta upp mot tio timmar. Tåg från Sala till Hedemora, sen stanna där till tisdag. Mwahahah!

Yatzy den lilla pottsorken har fortfarande inte klämt ur sig några valpar, fastän hon var beräknad till i onsdags. Bah, hon gör det garanterat bara för att störa mig. Jag skulle helst inte missa det, but now I will. Saga som är beräknad till nästa onsdag kommer säkert få för sig att MEN TISDAG ÄR JU EN BRA DAG, så då kommer jag missa det med.

Hurf.

För dem som håller räkningen kan jag även meddela att jag har fått byta mina hörlurar igen. Femte gången? Sjätte? Förbannade Skullcandypluggar.

Sova nu I believe. Bleh.

Eta glaz

The Feel Good Drag - Anberlin

Mosa banan. Smaksätt med något randomshit om du vill, typ kakao förslagsvis. Häll i passande behållare. Släng i frysen.

= Glass.


Hemmaaaaaaaa

Forget - Jamestown Story

Det bidde inte som planerat. Egentligen skulle jag stuckit hem i söndags, men inte särskilt förvånande tog jag mig inte hem förrän idag. Det blev inget Star Wars heller, vi kollade på Batman Begins istället. Som var helt okej bra. Det bakades så småningom paj också, sen åts den. Hela jävla pajen på en kväll. Ughhhhhhhhhhh.


Sennnnn. Uh. Jag vet faktiskt inte vad vi gjorde igår. Det lagades gryta, minns jag. Och bakades kakor (vi = tjockisar mhm). Och sen kollades det på The Dark Knight, men undertexterna vägrade samarbeta. Det var aningens jobbigt, för folk sluddrade en hel del i den filmen.

Jag ska gifta mig med Jokern. Lätt.

Sen idag har det inte gjorts mycket. Vaknade, frukost, slogs om kvarvarande kakorna (som var mina ffs), hem. Typ. Tåghelvetena var inställda också, det var något kladderi i Svedala. Men hem tog jag mig, och nu är jag här.

Som det ser ut nu sticker jag till Hedemora på torsdag. Mina planer gick i lås, jag är bäst. Förstås har jag knappt ägnat mig åt något planerande än, men det är ingen brådska. Det jag måste få gjort/kolla upp är:

* När de (mormoster med man) ska åka egentligen.
* Var de tänker släppa av mig.
* Hur jag ska ta mig vidare därifrån.
* Hur jag ska ta mig hem.
* Bestämma om jag är för snål för tåg.
* Boka tåg/bussbiljett hem.

Nu ska jag spatsera över till mormor och höra efter med mormorsystern hur saker och ting ska gå till egentligen.

Jånnibejbiupphöjttilltvå

Pokémon Theme, svenska

Back at Börje's. Våra dagar är fyllda med spännande aktiviteter och vi roar oss och skrattar så hjärtligt åt alla tokigheter vi företar oss. 

Dag 1, Lördag:
Arriva at Johan's vid halv tre. Glo i väggen två timmar. Jag sörjde det faktum att jag inte fick några jordgubbar till midsommar, så jag bestämde att det vore en jättebra idé att cykla till Skurup och köpa. Sagt och gjort. Det är väl kanske sex kilometer till Skurup härifrån, vilket gjorde att hela uppdraget tog lite tid. Jordgubbar införskaffades, liksom frysta hallon/blåbär vars öde var att bli paj. Köptes gjorde även vaniljsås (då Johan som en äkta snorunge inte ämnar förtära paj utan att ackompanjera den med kladdysörja), varpå det muntra sällskapet (K. Kräk och Jåhn af Bejbi) begav sig hemåt igen. Väl hemma visade det sig att den goda modern i huset redan bakat rabarberpaj - blåbär/hallonpajsbakandet sköts upp till nästa dag. 

Blablabla, sen åt vi pastasallad och var glada och vips var klockan elva och sen babblades det och sen skulle det sovas men det gick inte riktigt. 

Dag 2, Söndag:
Uppvaknande vid tolv:något. Johan som kletar sig och ska tvinga upp Frida. Frida som blir ledsen. Frida som leker läskig stalker medan Johan duschar, men jag tänker inte säga på vem då det blir mycket roligare på det viset. Äta frukost, jag ville tvunget ha gröt och Jåni krängde mackor-me-jordnötssmör-å-sylt. (Nej, han åt dem. Han sålde dem inte.) Låg aktivitetsfrekvens i några timmar. Fixande av idyllisk måltid bestående av """"""""hamburgare' och stekt potatis. Och hembakat hamburgerbröd omg!!!! Jag har även kommit att inse att en jojo är den ultimata accessoaren, alltså kommer en sådan införskaffas snarast varpå mitt jojoberoende kommer näras till bristningsgränsen. Öh, något. 

Nu ska vi sitta här och tjocka oss lite, sen ska det bakas paj och kollas på Star Wars I. Jag tror vi äger.

Midsommar


Dragging Dead Bodies In Blue Bags Up Really Long Hills - Escape The Fate

Sammanfattning:

* 13 personer
* Ute i vårt stall/loge/förråd
* En del sprit (fast inte till mig)
* Kubb, brännboll
* Knappt något ätbart
* Inga jordgubbar
* Morbror som fick för sig att bara för att jag satt i hans knä hade han rätten att nypa och peta i precis vad han ville
* Folk som förutspådde en dyster framtid för mig på arbetsmarknaden, då jag numera tillhör kategorin Piercade/yxmördare
* Ont i ryggen
* Dum Posk

Betyg

 
Soft Skeletons - Anberlin

Äntligen har jag fått alla betyg,
utom i desktopp som vi inte kommer få förrän till hösten. Mvg i franska steg 1, engelska B, svenska A, filosofi A och kommunikation. Vg i matte A, naturkunskap A och data. G i idrott A. Jag är nöjd. Inte om man räknar de olika betygen och jämför, eftersom jag har lite sinneshöga krav på mig själv och inte tycker att hälften mvg duger. Men om man ser till ifall jag faktiskt hade kunnat prestera högre i de ämnen jag inte fick mvg i, så måste jag nog nöja mig. Möjligtvis hade jag kunnat få vg i idrott, det handlar väl mest om hur mycket helvete man vill utsätta sig själv för.

Det här innebär 1600 kronor till mig (då jag redan fått pengar för mina betyg i kommunikation, data och franska. Eller möjligtvis inte franska, och då är det fyrahundra till. Jag måste kolla upp det), lite mindre än jag skulle behöva men lite mer än jag har nu.

Vad jag vill lägga mina pengar på:

Universums sötaste klänning, 798 kronor.

Nya shorts, då helvetesskapen jag köpte för ett tag sen blivit för stora (nej, tyvärr har jag inte rasat i vikt. Bara att de var på gränsen till stora då jag köpte dem, och sedan töjde de sig på något sätt).

Resa runt randomly. Vad hände med mina och Tettes planer om Göteborg och Stockholm?, kan man undra. Och varför kan inte pappa komma över sina fåniga veligheter och faktiskt formulera orden "Okejdå, du får väl åka och hälsa på Oskar då, och här har du förresten femtusen att göra vad du vill med"?

Köpa glass. Damn it.

Jag har vissa planer på att hjärntvätta mormors syster med man som kommer för att fira midsommar här. De ska väl köra uppåt igen nån gång, tänker jag. Och vem skulle göra sig bättre som deras bagage än jag? Därpå ska de slänga av mig på lämplig plats någonstans i närheten av (eller varför inte mitt i) Dalarna. Där Posk bor. Det är episka planer, oh yeah. De inblandade har dock ännu ingen aning, men sånt är överskattat.

En jämförelse

 
Hush - Automatic Loveletter
Lite pinsamt att jag tycker det här är bra, men vad ska man göra. Generellt gillar jag inte tjejer som sjunger, brukar låta fånigt. Men jag måste erkänna att jag har fel när jag hör det här, och det är inte ens motvilligt jag gör det.


Okej, jag och min lillebror. Ätandes middag. Hamburgare för honom och vad man skulle kunna kalla ett veganskt substitut för mig. Let's jämföra:

Antal:
Han: 2
Jag: 2

Biff:

Han: Söta oskyldiga djur som torterats genom sitt korta liv och sedan mördats brutalt. Även känt som kött.
Jag: Bönbiff med broccoli och morötter.

Bröd:
Han: Uh, Frisco tror jag det heter? Sånt som de har på Max.
Jag: Nåt solrostjohej.

Dressing:
Han: Ketchup.
Jag: Mosad avocado med kryddor.

Tillbehör:
Han: Ost.
Jag: Skivad tomat och gurka, lite strimlad rödlök.

Dricka:
Han: Mjölk.
Jag: Vatten.

Hur fan kan ungjäveln vara smal och jag tjock?

Ensamensamensam


Hello Alone - Anberlin

Vill inte.

Uh


Hate Me - Blue OctoberJag ångrar mig. Hm.

Idag

En grön dag. Som gräs när det regnat mycket nyligen och stråna är så fyllda med grönhet att de nästan spricker. Mjukt gräs, saftigt gräs.

   Precis den färgen är den här dagen. Dagen som är nu, dagen Idag.

   Jag känner det i hela kroppen där jag går på gatan på väg till skolan. Jag känner grönheten fastän himlen är grå som spetsen på blyertspennor, en gråhet som kladdar av sig på träd och gator och hus. Grönheten sitter i luften, luften är immun mot kladd och gör som den vill. Jag andas in. Lungorna känner också grönheten, jag får extra energi och blir glad och hoppig i kroppen. Jag går över torget och ser människorna och bilarna och blomsterförsäljarna och cyklisterna och bussarna och biosalongen och mataffären och massor av gator åt alla håll. Bakom mig finns busshållsplatsen, men den ser jag inte. För jag tittar framåt på kullerstensgatan och Ung Vänsters planscher och reklamaffischerna för olika artister som kommer till Lund och ska spela. Jag sparkar till en tom Konsumkasse. Den prasslar och kryper ihop, men vägrar flytta på sig. Jag struntar i kassen och lyfter istället upp en lös gatsten. Tung är den. De små sandkornen blixtrar och blänker även utan solen. Tunna slingror av brun mossa har börjat krypa upp för sidorna. Jag skrapar på en, den lossnar och hamnar under min nagel. Jag stoppar nageln i munnen och gräver bort smutsen med tänderna, maler den lite mellan framtänderna. Sedan svänger jag runt och låter stenen flyga mot en av blomsterhandlarna; hinkarna med rosor välter och far åt alla håll, en kruka med någon lila blomma ramlar ner från bordet och går i kras. Tusentusentusen bitar. Kvinnan som just var på väg att packa upp kransar ur en brun kartong vänder sig om med en chockad min. Stirrar på röran av skärvor och brutna själkar och jord och stenen mitt i alltihopa. Söker med blicken runt omgivningen, får syn på mig där jag står tio meter bort.

   Eller så lägger jag ner stenkuben igen, passar noga in den i det fyrkantiga hål den lämnat i gatan, och går därifrån.

   Ingen vet.I skolan är det för varmt. Jag börjar svettas nästan omedelbart när jag kommer innanför dörrarna. Jag vinkar mot de människor jag känner som sitter i entrén men istället för att gå och sätta mig med dem skyndar jag upp för tvåstegstrappan till receptionen och svänger höger ner i den korta korridoren. Men jag fortsätter inte fram till trappan heller, utan svänger höger igen. Det är upptaget inne på båda toaletterna. Jag sätter mig i fönsterkarmen och väntar istället. Granskar de roande klistermärkena på hissdörren som varnar för för tunga vikter och att vara för många och att frakta soptunnor på fel sätt. MAX 200 KILO säger ett av märkena. Och under bryter den lilla tecknade gubben nacken.

   En av mina klasskamrater kommer ut ur den närmaste toaletten.

   "Hej."

   "Hejhej."

   Jag går in, vrider upp handtaget så att dörren blir låst. Ser i spegeln att mitt hår trasslat sig i vinden så jag drar ur gummisnodden och drar fingrarna genom luggen några gånger. Samlar så mycket som går i en slarvknut i bakhuvudet och nöjer mig med resultatet. Granskar mina ögonbryn i spegeln - idag är de på dåligt humör. När de är på dåligt humör föredrar de att jag kallar dem Klas och Berthold, så det gör jag.

   "KLASÅBERTHOLD!" skriker jag och kastar en blöt pappershanduk på min spegelbild. Samtidigt är jag på väg upp för trappan till engelskan, på gränsen till försenad. Petar upp dörrarna med foten, slår mig ned bredvid en av mina vänner.

   "'Lo."

   "H'lu."

   Jag blickar ut genom fönstret. Där utanför ser jag bara himmel och trädgrenar och en vind som dansar vals med bladen, en vind som är vild och fri och inte heller bryr sig om någon blygråhet. Som hypnotiserad stirrar jag på bladen som darrar, vrider sig, mister fotfästet och dalar genom luften i virvlande lycka. En längtan vaknar inom mig, en längtan att vara en av dem och falla genom ljummet tomrum till tonerna av min egen extas. Jag kommer på fötter, oförmögen att stå emot, och vänder mig mot fönstret. Gör en hastig kalkylering av avståndet och tar sedan sats - gungar bakåt på hälarna och kastar mig framåt. Jag tillryggalägger de få metrarna och slänger mig mot fönstret - ett lätt tryck mot min axel och glaset brister och förvandlas till miljoner glittrande kristaller som gör mig sällskap där jag svävar fram. De river med sina små klor mot mina armar och mitt ansikte, krafsar sig genom min hud och lämnar massor med små sår efter sig ur vilka bloddroppar kravlar sig upp och andas in den friska luften. Inget av detta märker jag. Euforiska skratt i mina öron, både mina och de gnistrande diamantkornens.

   Känslan tar abrupt slut när jag slår i kall hård asfalt, skrovlig mot min kind för ett ögonblick innan allt slocknar.Kanske frågar jag istället läraren när analysuppgiften ska vara inlämnad. Jag är inte helt säker.
There you go, den utlovade novellen. Jag postar den inte här för att jag är stolt över den (I'm not), utan för att visa på vad jag menade med saker jag skrivit förut. Typ. Och för, varför inte?, ungefär. Ni får ingen musik till heller (ha!) för jag pallar inte riktigt välja ut någon. Så. Hejrå, nu ska jag göra nåt jättetråkigt och sörja att jag är allmänt hatad.


Nuäresommarlov,

 
Time of Dying - Three Days Grace

and it sucks. Sommarlovet i sig är väl en trevlig företeelse, men vädret suger och mitt humör suger ännu mer. Vet inte varför, men jag tycker att allting suger just nu - något jag uttrycker genom att smyga runt och gnälla "this sucks" hela jävla tiden. Eller that sucks eller you suck eller it sucks. Allt för att maximera le coolness.

Jag kan nu upplysa alla tre och en halv läsare om att jag, föga förvånande, föll för frestelsen och såg till att få min läpp misshandlad i torsdags. Jag tänkte att fuck heller, Felicia ska inte få förstöra det här för mig, så jag släpade med mig Johan och David till Body Art i Malmö. Snubben var lite halvawesome och väldigt trevlig, jag var lite fail och klyddade en massa med var han skulle sätta den. Men så blev det precis som jag hade tänkt också. Jag kan även upplysa om att det inte gjorde särskilt ont, så nu kan fega jävlar inte skylla på det längre. Du, pierca, nu.


Jag vill ha en till. Antingen på andra sidan (på samma ställe) eller en bredvid den jag har, längre ut. Mor har visat sig lagom entusiastisk för den idén.

Skolavslutning fredag. Avslutningen var väl lagom dryg och långtråkig, men det var lite sorgligt att treorna försvinner och aldrig kommer tillbaka. Istället får vi massa äckliga ettor, som trots att de är lika gamla som mig kommer vara små. Felicia och jag är vänner igen, det känns nice. Hon sa förlåt och jag förlät henne. Inte svårare än så. Vi drog till Exotica efteråt och slösade pengar på piercingsmycken, det var nice. Hon tog också i torsdags (hon tappade sin förra och sen läkte hålet igen. Nu tog hon ett nytt på andra sidan munnen, så vi har på samma ställe nu. Har inte bestämt mig om det är epic eller fail än), men hon har ring i sin. Vilket är lite orättvist sådär, både för att hon säger att det är mer praktiskt och för att det är snyggare. Sen är hennes förstås i guldfärg och jag har svart, så då jämnar det ut sig (då guld failar och svart äger).

Hem sen, till studentfesten. Tette arrivade och det var awesome. Det blev trevligt ändå, fastän jag hade så negativ inställning. De allra flesta var gamla, undantaget var typ två och en halv personer (kusin Alexandra, hennes pojkvän, kusin Emil och vad som tydligen inte var hans flickvän, bror Anton och hans/Alexandras kompis och bror Albin. Och så jag och Tette förstås). Ich liebe listor, så jag ska göra en lista med tre fail och tre awesome.

Kvällens fail:
1. Tette kastade en chilinöt i Antonalexandras kompis öga. Han kved en massa över hur ont det gjorde, något jag fann föga trovärdigt. Så jag bestämde mig för att bevisa att det minsann inte gjorde så jävla ont, och tog en chilinöt och gned runt den i hela ögat. Två sekunder senare får jag uppleva en brännande smärta som får mig att utbrista åh jävlar!, och sedan erkänna nederlag för das kompis.
2. Min bror Anton sålde mig till el amigo, så jag var tvungen att massera hans rygg alldeles för lång tid. Snubben var helt weird också, och ålade sig och var helt... lealös. Så det var icket lätt. Det failade.
3. Oskar som lekte pedofil på annat håll. Ständigt närvarande irritationsmoment, av outgrundliga anledningar.

Kvällens awesome:
1. Bara av att närvara förtjänar sig Tette en plats på listan över kvällens awesome. Lätt. Ganska awesome var det ju också hur mycket vi failade på tipsrundan som bestod av frågor om Alexandra. Vi lyckades dock hålla oss borta från sistaplatsen, vilken fader knep istället.
2. Jag måste ju säga att Davids (Alexandrapojkvännen) strippshow var aningen roande, både första och andra gången. Hans och Emils tal var faktiskt också mysigt, måste jag säga.
3. Jag har hål i läppen, det har inte Tettrix. HA!

Epic. Vad som inte är epic är hur öm och svullen min läpp är, och att jag inte kan äta ordentligt. Det gör ont att bita i staven, yes.

Såmmarlåv åmm två dar

 
Through Glass - Stone Sour

Nuärentemyckäkvar.


Imorgon är det betygssamtal i svenska (och possibly i engelska om jag kan få tag i Peter och han har tid att ha med mig. Missade i tisdags när det var meningen att man skulle ha) och någon jävla picknick/brännbollsskit. Kan bli bävrigt eller kan bli onice. Det vet man inte. Sedan kanske jag får sån stark lust att betala någon för att stabba mig i läppen att jag ger upp och gör det. Men det får bero på. Sennnnn ska jag och David kolla på bio, vilket är mycket brabra då det inte kommer kosta ett skit. Biocheckar yesplz. Det blir antingen Knowing eller Änglar och Demoner, beroende på vilka tider de går och i slutändan vilken David känner för mest (då det är han som gör sig skyldig till innehav av biocheckar). Fredag är avslutning (ingen aning vilken tid. Hm), sen hem där kusin Alexandra ska ha studentfest.

Vi har mycket kolare lokaler, så det lämpar sig bättre att ha det här. Tettzorz of epicness kommer också, eftersom jag kände en viss ångest inför att spendera en hel kväll med att vara trevlig mot andras släktingar (och mina egna förstås. Men det är inte lika ångestframkallande) och vänner.

Seneresåmmarlåååååååååååååv!

Kommer kanske inte bli jätteawesome, men ändock sommarlov. Felicia har fackat till mina sommarplaner en del genom att bete sig som en [insert svordom som enligt Däjvi inte är särskilt trevlig], så nu äre inte mycket kvar av originalplaneringen. Dock ska jag se till att krama mamma lite grann så hon låter mig hälsa på le Posk i Hedemora.

Vifårvälseåmdehändär. Annars får han se till att pallra sig hit. Ja, du hörde.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Mamma menar att det är brukligt att städa rummet med jämna mellanrum, jag menar att hygien är överskattat och att hon ändå inte ska befinna sig på mitt rum, så-hur-kommer-det-sig-att-hon-vet-att-det-är-stökigt-frågetecken-frågetecken. För den delen ÄR det inte ens stökigt. Var ju bara en halv dag (mor menar två veckor. Fortfarande intet) sen jag städade sist.

T, t, t, t, t, t, t, t, t, t, t.

Jånnybejbi

Dismantle.Repair. - Anberlin

Hos Johan. Som korkat nog kritiserar min musik, at the moment Anberlins Dismantle.Repair., som är väldans episk. Var här igår också, då satt vi uppe halva natten och åt kakor, vilket var sinnesmys. 

Filosofiprov i skolan idag. Det gick väl bra, var väldigt lätt. Och fick tillbaka några svenskagrejer, bland annat en lagom rubbad novell jag skrivit. Janna var alldeles lyrisk och menade att det var något av det bästa hon läst och att jag borde försöka få det publicerat, jag menade att den var så till den mildaste grad dålig att det är förvånande att Amnesty inte anfallit mig än och anklagat mig för brott mot mänskligheten. Jag kan posta den när jag kommer hem, eftersom detta ska föreställa min blogg och nära mig och inte dölja massor blablabla.

Fick även tillbaka en analys jag och Felicia skrivit, som hon också älskade. Hon gushade över språket och hur vi lyckats ta en oseriös låt (Som en gummiboll av M. A. Numminen) och göra en seriös analys av den. Nu när jag inte tycker om Flis längre gillar jag inte när hon får cred för mitt arbete, men vad ska man göra. Och för att vara rättvis hjälpte hon faktiskt till.

Som en gummiboll - M. A. Numminen

Vad göra nu mhm?

Helpless, hurting, hell

 
(*Fin) - Anberlin

Mitt liv är frustrerande. Det står stilla. Inget händer.

-


All These Things I Hate - Bullet For My ValentineYesplz.

Nationaldag

 
Animal I Have Become - Three Days Grace

Firar vi ens det i Sverige?

Denna veckan har varit sådär lagom helvetisk. Estetvecka i skolan, så det har blivit en del målande och ritande och utförande av fåniga övningar, såväl som pjässkrivande och utflykt till Louisiana. Min grupp är äg of epic såklart, förutom att Felicia ingår i den och det sliter som fan på mig att inte vara otrevlig mot henne (då det hämmar den kreativa processen som pjässkrivande innebär).

Idag har jag gjort ungefär lika mycket som jag brukar på lördagar. Alltså ingenting. Vaknat, ätit frukost, gått ut med vovven, fått nostalgianfall och spelat Sims 2, lagat mat, ätit den, lyssnat på musik, satt mig vid datorn. Imorgon blir det att göra läxor och läsa igenom nåt shit inför filosofiprovet på tisdag. Måndag är studiedag, probabelt är att jag drar till Johan och sover där till tisdag - om inte Anna bestämt sig för att jag inte är önskvärd.

Jag är fruktansvärt trött på allting. Har du inget bättre för dig får du gärna komma hit och slå ihjäl mig på valfritt sätt.

Adjöss

The End - Bullet For My Valentine
Jag är väldigt mycket på det humöret just nu.


Okej, så åt helvete med Felicia Molnar. Hon smet in till Malmö idag och piercade sig. Eftersom ingen hittills har fattat varför det är så fruktansvärt upprörande tänker jag se till att förklara det ordentligt.

1. Hon förväntar sig att jag ska betala det åt henne på grund av vårt vad. Vilket också innebär att hon inte betalar min. Vilket tillsammans innebär att jag skulle behöva lägga ut cirka tusen spänn. Glöm.

2. Hon om någon vet hur mycket jag har sett fram emot att äntligen få pierca mig, och hon vet hur mycket jag har längtat. Det hindrade henne dock inte från att ta det ifrån mig. Om någon inte fattar varför jag inte kan pierca mig nu kan jag förklara det också:
a) Hon gjorde det först. Jag tänker aldrig i livet vara någon förbannad wannabe Felicia. Vilket jag inte skulle vara då jag kom på det först, men det är vad folk skulle tro.
b) Jag har inga pengar.

3. Vi var och kollade på stället förra onsdagen. Jag ville egentligen pierca mig då, men vi kom tillsammans överens om att det var bättre att vänta till imorgon. Vi har årskort på simhallen, och man kan inte bada med nytagen piercing. Alltså tyckte vi att vi kunde använda dem några sista gånger före. Vad Felicia alltså har gjort är att bestämma (tillsammans med mig) att jag inte får ta förrän onsdag, och själv smita in och göra det på tisdagen.

4. Hon berättade det inte i förväg. Det var väldigt klart mellan oss att man var tvungen att säga till den andra först.

Det känns fint när någon är villig att sälja ens vänskap för fyrahundrafemtio spänn. Fast jag antar att jag inte är förvånad. Hon har inte varit särskilt mycket att lita på på den senaste tiden, what with allt löftesbrytande och annat bull.

Sen får man tycka det är hur fjortis man vill att publicera massa "gud-vad-jag-är-sviken"-shit på internet. Jag kan inte påstå att jag bryr mig särskilt mycket.
Du sa att du skulle bli deprimerad när vi blev tvungna att skiljas åt. Hoppas du menade det.


RSS 2.0