Måndag på Agardh


Watch the Sky - Something Corporate

Idag har jag varit i skolan och sovit för lite. Ungefär så spännande.

En vanlig måndag i mitt liv:

06.30 Vakna. Inte helt som vanligt, brukar vakna en timme senare på måndagar. Men idag skulle jag och Felicia göra matte.

07.30 Hemifrån. Åkte med mamma in till Sjöbo, brukar jag inte heller göra. I vanliga fall cyklar jag till bussen.

08.00 Buss från Sjöbo. Folket där ser så förskräckligt tragiska ut.

08.50 Framme i Lund. Gå till skolan, möta Felicia. Sätta sig i datasalen och försöka få ordning på den mycket sena statistikuppgiften som vi fått uppskjuten inlämning på. Så den ska vara klar imorgon. Vi inser att vi är inkompetenta idioter som inte förstår sig på Excel, och skissar upp vad vi vill få med på papper istället, så att vi kan få Johan att göra det sen. Felicia sätter sig och nördar på bilddagboken (sorgligt som fan yes) och jag ger mig i kast med en desktoppuppgift. Den funkade förstås inte eftersom markeringarna blev helt sinnesförvirrade, men det får jag hitta någon som kan hjälpa mig med sen.

10.30 Matteomgyay! Vi fick se en film som hette "Historien om 1" som handlade om matematikens uppkomst och om hur överlägset storslagen siffran ett var (och sedan även siffran noll, när den väl uppfunnits). Öh, ja. Vi ska skriva en essä på det nu också. Hihighefbaäppppppdsbhkjnjl. Vi fick tillbaka resultaten på nationella proven också, jag fick vg. Det är vad jag siktar på och så mycket jag kan förvänta mig, men eftersom jag är jag är jag på något sätt ändå besviken.

12.15 Lunch. Gå till Grekens och äta bönsoppa, och eftersom det är måndag fanns Alex tillhands att socialisera med. Han lekte terapeut på mig, Felicia, Johan och David eftersom han uppfattade spänningar i gruppen (hur förstår jag inte, men han har väl övermänskliga sinnen), men särskilt mycket lösning hade han inte att komma med. Dåligt där.

13.00 Filosofilektion.
Film där med, men en mycket intressantare och hemskare den här gången. Den hette Sharkwater och handlade förvånande nog om hajar. De är väldigt hotade, främst för att folk tycker det är coolt att käka hajfenssoppa (känns överflödigt att kommentera på hur sjukt och grymt och fullkomligt absurt det är) och för att folk inte tycker särskilt synd om hajar då de fått för sig att de är brutala blodtörstiga monster. Vilket de inte är. Följaktligen lyckas folk på något sätt låta bli att bry sig om massmordet på hajar, och därmed kan det fortsätta. Rekommenderar alla att kolla på filmen, den var väldigt välgjord och innehöll en massa fullkomligt vidriga bilder som måste få den mest känslokalla jävel att förfäras.

14.30 Film och lektion slut. Johan tog på sig att fixa våra diagram hemma eftersom det inte fanns några lediga datorer. Jag och Felicia gick till Exotica för att kolla om det fanns något prisvärt (de ska tydligen stänga, så priserna är nedsatta) och höra efter vad det kostar att pierca sig där. För Felicias skull, jag skulle hellre käka min fot än pierca mig där.

Sen icket mer, hem, äta, sätta sig här.

Kommentarer
Postat av: Kela

Body art, det ligger i malmö, bara kolla det på hitta.se (:

2009-05-25 @ 23:24:25
Postat av: jannika

ÖHE, bönsoppa :S

2009-05-27 @ 19:20:20
URL: http://jannikagreen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar: HAHAHA, det gör inget Frida lilla :D du kommenterar hur fan bäst du vill!! ;)

2009-05-27 @ 22:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0