Ännu en vecka i Fridas liv (!!!!!!!)

Ännu en vecka har passerat. Vad har hänt? Inte mycket, svarar jag och hela Sverige svimmar av förvåning.


På måndagen kom en antidiskrimineringstjofräsgrupp och pratade. Sen delade de ut kortlekar med uppgifter, varpå jag och Felicia tog det till oss som vårt kall i livet att utföra dessa. Se separat inlägg.


Tisdag:
Jadu. Mor och far kom hem, men inte jag. Jag sov nämligen hos Johan för att slippa spendera timmar utomhus i minusgrader. Ungefär.


Onsdag:
Eh.


Torsdag:
...uh. Jag minns inte ens att det har varit torsdag.


Fredag:
För ungefär en och en halv månad sedan hittade vi oss en studentsnubbe i kön inne på Grekens. Han lovade och svor på sitt liv att återvända för att ännu en gång förtära lunch i vårt sällskap. För några dagar sedan kom vi att tänka på detta och deklarerade med upprörda stämmor att han aldrig kom tillbaka, den jäveln. Föreställ er lyckan när han helt plötsligt stod framför oss! Vi gnällde lite om våra liv i alla fall, och han lekte psykolog. Det var mycket nice och vi ska gifta oss i februari. På tal om att gifta sig med randomdudes stötte vi under gårdagen även på ett-ord-till-så-smäller-det-snubben. Han var lika vältalig och charmig som vanligt. Jag ackompanjerade Felicia till idrotten och spenderade en timme på läktaren med att socialisera med Adler. Sedan begav vi oss till Ariman för att uppdatera oss på senaste Dannenytt, varpå jag tog bussen hem. Väl hemma lekte jag social med min mamma, som det känns som att jag inte träffat på väldigt länge, och sen sov jag. Det var väldigt spännande.


En riktigt lyckad dag alltså.


Mer än man kan säga om den här dagen. Jag har precis lyckats faila så epicly i tårtbakning att det helt enkelt inte finns tillräckligt med ord för att beskriva det. Jag ska se till att fotografera denna monstruösa konstruktion av mjöl och socker och hallonsylt och enhörningsspyor och publicera den under dagen. Bered er på en chock av aldrig tidigare skådade proportioner.


Kommentarer
Postat av: Fliz

Åh det är alltid lika spännande att läsa dina inlägg min lilla meepare :D Men inte lika spännande som det är för dig att få höra alla mina Dannenyheter :P

2009-11-07 @ 16:14:20
Postat av: Jånni

Ofta ni träffar ett-ord-till-så-smäller-det-snubben och jag inte är där!!!! Mitt självförverkligande har blivit splittrat förevigt.

2009-11-09 @ 18:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0