Ensam

Jag tror inte någon fattar hur sjukt ensam jag känner mig.

Jag tror inte de inser hur fruktansvärt mycket jag behöver dem.


As angry as I sound, it's just the way I cover up the way I feel.


Snälla,

bara döda mig.

Förslag på tillvägagångssätt:

*knyt en påse med mannagrynsgröt över huvudet på mig. -> Jag drunknar i gröt.
*favorit i repris: karva av mitt skinn, fläta ett rep av det, och häng mig i det.
*klipp av mina tår, och prega upp de som verkar vara av mest lämplig storlek i vardera näsborre (inte på dig själv). Knyckla ihop ett antal mattestenciler, in med dem i munnen på mig, och tejpa för med Hello Kitty-plåster. Invänta resultat.
*stabba mina fotknölar med en rostig, aidssmittad tesked. Upprepa till du åstadkommit sår stora nog att förblöda från. Eftersom det kan ta tid bör jag lämnas på ett öde ställe (i stil med U.S.s hjärnlober).


Med förhoppningar om ond bråd död för den egna personen,
K. Kräk

David - ett inlägg till min kära tysks ära

David åkte hem innan idag.

David menar att jag är som en sopsäck. Till konsistensen.

David hotar med att bita mig i tårna.

David har ätit upp min kladdkaka.

David svär åt mig på tyska.

Och mosar mina ben bara jag försöker kväva honom med en kudde.

Fast jag fick en massa massage, sammanlagt blev det ett antal timmar. Därför lät jag bli att grötmörda honom i sömnen.


Yes Man

Såg precis Yes Man, den med Jim Carrey som spelar nån snubbe som måste säga ja till alla förslag, alla möjligheter. Såklart går det lite snett och han lär sig en läxa och får sig en söt flickvän.

På ett ställe bestämmer sig han och den söta flickvännen för att sticka till flygplatsen och sätta sig på första bästa plan, vart det än tar dem. De hamnar i nån random stad, det är mysigt, särskilt på ett ställe där de söker skydd från regnet i en övergiven lada (hur kommer det sig att det finns så fruktansvärt många övergivna lador som bara folk i filmer kan hitta?).

Jag vill ha det så.

Spontant, öppet, spännande.

Mitt liv är så dött. Åh ja, trevligt. Och jag klagar inte på människorna i det (förutom vissa), jag älskar mina vänner. Jag har pengar nog, jag har mat, jag har en familj, jag har nånstans att bo, jag får utbilda mig. Jag får till och med betalt för det.

Men jag vill ha mer än så.


Suck.

Träffade Jonatan igår. Vi är tillsammans igen.

Darn it, jag får inte ens sörja fyra dagar innan jag måste vara glad igen. Varför går mitt liv så dåligt? (Fattar du inte skämt är du dum i huvudet, och förtjänar inte den här förklaringen. Men du fick den ändå, ty jag är en god människa.)

Igår kväll/idag/imorgon = Däjvi. Yay.

Måndag

Jag lyssnar mycket på musik. Tänker. Ändrar mig hela tiden.

Tänker på allt möjligt. Men med en ganska tydlig inriktning.

Ändrar inställning. Åsikt. Känslotillstånd.


Bra musik,


Lost In You - Three Days GraceBetter Than Me - HinderIf You Wanted A Song Written About You, All You Had To Do Was Ask - Mayday ParadeBreaking - Anberlin

00:00


Condition Response - Fallbrooke

...

Det är inte så att han inte tycker om mig. Det skulle bara inte hålla.


Och det var då fan vad alla ska vara oanträffbara när man behöver dem.... jag känner mig så jävla värdelös.


...jä


The Drugs Don't Work - The Verve

Trött. Ledsen. Sur.

Det här är min blogg,

och jag är på dåligt humör. Nej va.

Ännu mer nej, va? är att jag ska göra en lista över saker som omedelbart påverkar mitt humör.

1. Det är sjukt kallt i mitt rum. Eller ja, det är nästan nitton grader. Men det känns för jävla kallt.
2. Jag är ensam. Jag tål inte riktigt det.
3. Jånni surar och gör läxor. Han bör omgående sluta sura, så kan jag också engagera mig i läxhelvetet.
4. Min pojkvän har mig typ längst ner på sin prioriteringslista. Till och med den vi alla bäst känner som Spyan (vadå jag och Johan är okreativa och barnsliga?) går före mig, wattehäll.
5. Hörlurar har blivit bytta äntligen whatthefuck har varit utan iPod since forever omg. Elfte gången gillt. Så det hjälper mig att hålla uppe humöret till den nivån då jag faktiskt funderar på att fortsätta leva.
6. Mor och far funderar väldigt allvarligt på att köpa sista minuten-resa och avlägsna sig nästa vecka. Awesomeeeee! Och om jag känner för att vara lite duktig och bra på alla sätt, kan jag försöka få dem att betala mig för att passa hundarna. Men det betyder att jag måste spendera i stort sett all tid hemma under lovet. Dock, om jag känner mitt liv rätt är det vad jag skulle gjort ändå. Kan lika gärna tjäna pengar på det.
7. Må Jonatan/Fredrik/Jorvik drabbas av en mygginvasion av oanade proportioner - när man är både ensam och kall och lyssnar på precis rätt sorts musik saknar man honom lite mer än brukligt. Och jag är så totally berättigad att sura på honom för att han inte är här.


Dagens hetaste tips:
Lyssna på Three Days Grace. Väldigt, väldigt mycket.

En femtedel

Jag har antagligen redan levt en femtedel av mitt liv. Det är sjukt mycket. Jag har inte åstadkommit ett skit på de år jag levat, jag har inte ens börjat leva än.

Är det sjukt att jag är sexton år och känner att det är för sent att börja leva? För det låter lite bisarrt i mina öron - när man är sexton är man inte särskilt gammal, tänker jag. Men sen kom jag att tänka på det, en femtedel.

Varför är jag så fruktansvärt ointressant att jag måste förakta allt, av rädsla för att om jag accepterade livet skulle det inte finnas något kvar av mig?

Om jag tog bort allt det negativa, pessimistiska, allt hat och allt förakt, alla elakheter, spydigheter, all cynism och sarkasm, skulle det inte finnas något kvar - det är allt jag är. Det finns inget där under.

Och det skrämmer mig.


Sfgjkl


This could be anywhere in the world - Alexisonfire

Jag ligger helt ensam i mörkret i mitt rum och lyssnar på Alexisonfire när jag helt plötsligt kommer att tänka på ett samtal jag hade med Han-Som-Inte-Får-Nämnas-Vid-Namn för nån dag sen, där jag försökte få honom att förklara varför och hur kan kunde bry sig om småsaker (och vara så ordentlig och ansvarstagande, för den delen). Som exempel att han pallade gå till klassmötet och engagera sig i frågor de tog upp där (jag var såklart inte ens där). Han var ganska ovillig att förklara detta, men det är irrelevant.

Varför bryr inte jag mig om såna småsaker? Varför tar jag inte ansvar för min utbildning och sköter skolan ordentligt? Varför orkar jag ingenting, varför ska allting kännas så jobbigt?

Varför ligger jag här i min säng och håller tillbaka gråten vid tanken på vilken sorglig patetisk ursäkt till människa jag blivit?

We are the dead ones,
we are the lost cause


Vad man kallar en uppdatering

Jag har upptäckt meningsskiljaktigheter mellan mig och Jonatan. Hur ska detta nu gå?!

Min pojkvän tycker att jag tenderar att bli lite negativ av mig.

Jag tycker att positiva, glada, lyckliga människor bör flås levande, varpå man flätar ett rep av deras skinn som man hänger dem med.


The happiness of Fliz before all.

En liten tanke

Undrar om mina föräldrar ens kommer ihåg att de har en dotter, är vad jag funderar på.

Jag kan inte minnas för tiden innan det, men om man går cirka två veckor tillbaka har jag befunnit mig på följande platser under natten:

Tisdag förra veckan: Hos Jonatan
Onsdag förra veckan: Hos Johan
Torsdag förra veckan: Hos Johan
Fredag förra veckan: Hemma
Lördag förra veckan: Hemma
Söndag förra veckan: Hos Jonatan
Måndag: Hemma, men jag anlände inte förrän på kvällen
Tisdag: Hos Johan
Onsdag: Hos Johan
Torsdag: Hos Johan
Fredag: Hos Johan
Lördag: Hos Johan
Söndag: Hos Johan

Imorgon: Antagligen Johan
På tisdag: Hos Johans syster Anna

Och därför skulle det inte vara allt för underligt om mina föräldrar dödförklarat mig vid detta laget. Eller det är kanske bara jag som tycker att jag sover borta mycket.


PS 1. David är bäst
PS 2. Jag saknar Jonatan. Skit också.
<quote author="Ironfist00">Du kan väl logga in på en annan dator med samma användare, men du får inte skapa ett nytt konto på en annan dator.</quote>

Är du säker säker?
Jag vet <u>3</u> IP bannade jönsar på min skola, om inte fler.


RSS 2.0