Fever


ÄNTLIGEN. Bullets tredje album, som vi väntat två år på. Inte hört mer än de två låtarna som kom ut tidigare från albumet (och har inte laddat ner förrän nu, wtf? Fördelen med internet ska väl liksom vara att man kan få tag i saker innan de släpps) - MYCKET SPÄND.


Helg?

Helg är det nu. Fast helg är väl när man går ut, festar, dansar, träffar kompisar, fikar, spenderar rolig tid borta från skola eller jobb?

Lustigt att det inte finns ett annat ord för att sitta på sitt rum och läsa bloggar, pilla i sitt hår och äcklas av det, peta på de lossnade sidorna från Eragon ibland, käka mackor med hummus och äckelgurka.

Att det heter samma sak.

The horrible truth

Jag gör saker, du gör saker. Ingen bryr sig.


Min dagbok: en inblick i min själ!!!

Jag för dagbok. Periodvis skriver jag flera gånger per dag.

Varför ska du då förpesta mitt internet med meningslöst dravel HÄR? kanske du undrar. Svaret är att jag önskar dig allt ont, och bidrar genom mitt bloggande med ett alldeles nytt sätt att dö av uttråkning.

För ett tag sedan sa Felicia att hon verkligen undrade vad jag skrev i min dagbok, och fick det att låta som att jag var mystisk och exotisk, som att min dagbok skulle vara en spännande skatt.

Det är den inte. Det är fruktansvärt tråkig. För att bevisa detta presenteras ett stycke från en slumpmässig sida i min dagbok. HERE YOU GO:

Tisdag 2 mars 2010
19:57 Jag lagade inga strumpor.

Det enda som står den dagen. Det representerar på ett mycket bra sätt innehållet i mina dagböcker. Get my point?

Vem tycker om dej?

Vem tycker om dej
mm, lilla vän
när du är uppe och flyger
och inte kan landa?

När du ligger på gatan i morgonens regn
ensam mitt bland tusentals andra

Är det som du då känner
hennes läppar som bränner
eller bara en kullersten mot din kind?


Jag vill skriva

Jag vill få en skitbra idé. Jag vill sätta mig ner och skriva. Jag vill uppleva den där känslan när alla ord hamnar precis där de ska, när allt bara funkar och hundra ord snabbt blir till trehundra som blir till sjuhundra.

Jag antar att det är fånigt av mig. Jag tror jag är ganska värdelös på att skriva, att inga ord någonsin har hamnat rätt.

Men känslan.

Concerning Frida

Tycker du att något inte är en särskilt stor grej, så håller jag inte med.

Det du tar för givet stämmer inte på mig.

Bestämmer du något med mig så är det bestämt. Folk som inte håller vad de lovar gör mig väldigt ledsen och/eller arg.

Jag är sarkastiskt. Jag är dissig. Ibland är jag rent av lite elak - även om jag älskar dig mer än kakor.

Rasism är inte okej. Att driva med fysiska eller mentala handikapp är inte okej. Att ta djurrätt som ett skämt är inte okej.

Jag tycker med största sannolikhet mer om dig än du gör om mig, det kan vara värt att komma ihåg. Med största sannolikhet tror jag också att du tycker jag är sjukt dryg och tröttsam och tråkig och störig.

Jag tar åt mig mer än du tror.


Med allt det klargjort, ska det behöva vara så jävla svårt att umgås med mig?


Henry, dansa inte disco

Jag och Fliz gick runt i Lund med våra vovvar idag. Vi är så awesome.

Läkarbesök efter. Man har kanske läskiga obotliga sjukdomar, blev vidarebefodrad till sjukhuset i Lund så får se efter jag varit där. SÅ KAN DET GÅ.

Idag har jag:

Bakat bullar och lyssnat på Gyllene Tider och tryckt ner mig själv när jag tycker att jag blivit för säker på att någon i världen gillar mig för det är inte hälsosamt att gå runt och vara självgod så därför kan man vara lite framförsynt och döda positiva känslor innan de slor rot för det gör så ont om de ska slitas upp när de väl rotat för vem vet inte att träd sitter hårdare och lämnar mycket större sår efter sig när de fått fästa ordentligt i jorden?

RSS 2.0