JAG ÄR GANSKA GLAD

Fan vad skumt det känns att säga det.

Men jag har gjort svenskan, även om den inte blev bra (kommer aldrig bli så SKIT SAMMA). Kommer städa imorgon, jag vet det. Känner att jag kommer hinna skriva min uppsats, även fast inte den heller kommer bli bra (med tanke på att jag bara har en källa är det tekniskt omöjligt, men även där är det väl SKIT SAMMA FÖR JAG PALLAR ICKE). Spanskaprovet har jag inte börjat plugga till, men vad tusan. Sen när har jag ett hopp om bra betyg?

Tralalaalaaaa, det löser sig för fan!

(Savour it, det kan omöjligen vara länge.)


Jääääääääää

Jag kan knappt motivera mig själv att duscha, det blir inte mycket bloggande i sånt humör. Jag har fixat mig en dagbok nu, så när jag vet att jag borde göra något (läxor) och desperat letar efter något att göra istället som inte känns som fööööör mycket fusk så har jag någonstans att skriva (det var vid sådana tillfällen jag bloggade förr, till stor del).

Så, lov. Jag har spenderat det med att ha ångest över mina tusentusen läxor och inte göra särskilt mycket av dem. ALLA BARA MOTVERKAR MIG (ja, sant).

Jag funderar fram och tillbaka på om jag ska satsa på att blogga på riktigt eller stänga ner, men fortfarande har jag inte bestämt mig. Ett stort problem är att jag kan absolut ingenting om bildredigering, och det är nästan ett måste (jag menar inte fusk, jag menar enkla grejer som ramar och texter och allmän tillfixning med skärpa osv).

Jäjä. Tillbaka till att låtsas att om jag kollar på ett till avsnitt av House hinner jag ändå jobba ikväll.

RSS 2.0