Dagen, pepplista, principer, osv

To Gondolen I went, and the salad I ate. Nice it was and all was happy.

Helgen som var tänkt att spenderas med läxläsning spenderades på att göra absolut ingenting. Hela dagen igår gick åt till att först baka och fixa, och sen socialisera med släkt. Idag har jag... segat. Fikat. Segat lite mer. Ätit. Och jag ska försöka lägga mig tidigt idag, även om jag börjar halv elva imorgon måste jag vara på skolan nio. Ty jag tar mig inte till bussen nu när det blivit så jävla kallt, och måste alltså åka den tiden pappa åker. Gawd, I hate my life.

Vad jag är pepp på:
1. Bli smal
2. Färga håret svart. Eller inte?
3. Hänga med i skolan (eller ja. Sådär lagom pepp)
4. Käka kanelbulle

Jag har förresten bestämt mig för att släppa lite på mina principer (inte de riktigt viktiga, men de lite fåniga småprinciperna som gör mitt liv jobbigare än det måste vara). Jag ska till exempel börja bedöma saker lite mer individuellt (så långt som möjligt, ibland funkar det helt enkelt inte) och inte hata dem av princip. Jag känner att det vore kul att testa att dra ner på hatet lite och se om man blir gladare av det.

Som ett bevis på detta postar jag en låt av Escape The Fate - med Craig Mabbitt som sjunger. Det här är stort, mina vänner.

 

Det här är stort.


We Won't Back Down - Escape The Fate (Non-Ronnie Version)

Kommentarer
Postat av: Jånni

Färga håret svart nuuuuuuuuuuuuuue.

Skolan >.< ett tag hade jag glömt att man måste vara där och göra läxorna. Palla.

2009-11-09 @ 18:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0