Tragiskt

Det här är bara så sorgligt. Detta är lördag kväll, jag kollar på Vänner och käkar kladdkaka som får mig att må illa (nästa gång följer jag receptet, den blev seriöst helt gummiaktig).

Jag är så sjukt ensam. Snälla någon kom hit och krama mig.

Åh juste

Sen är mina hörlurar trasiga igen.
Jag borde inte tillåtas ha såna.

Hemtentshelvete

Det går åt helvete med den där  fucking jävla hemtentan i kommunikation. Jävla skit.
Började på den idag, lite sent kanske, och har bara hunnit till fråga två. Som jag skjuter upp att börja med eftersom det krävs värsta kraftsansträngningen att börja på en ny del. Så jag har gjort varm choklad (jag är epicbäst på att få rätt proportioner av kakao, socker, vaniljsocker och salt), gnällt lite för mamma, som tjatar om att jag bör läsa Hey Dolly (hette den va?) till svenskan, och bashat pappa lite tillsammans med Anton. Det är lite synd om honom egentligen, varken jag eller Anton gillar honom och är helt överens om att denna veckan han har varit borta har gått alldeles för fort.
Och Anton är storebror btw.
Okej så hemtentan är till imorgon, och  istället för att utnyttja den här skolkdagen till att jobba sov jag till tolv och kunde inte komma igång förrän ett. Och sen dess har jag jobbat skitlångsamt och som sagt bara fått en fråga gjord. Av tio.
Kom igen Mia, tio sidor?
Gawd, jag är så död. Sakna mig, eller nåt.
Höh.

Mwlgah

Jag har så sjukt mycket att göra, så jag gör ingenting istället. Istället för att ta tag i det och göra en sak i taget stänger jag bara av och tänker att det är för omöjligt för att det ska vara lönt att försöka. Lite som mitt nuvarande msn-quote, Trying is one step closer to failure.
Och jag vill verkligen inte misslyckas.

Så lovet har jag inte spenderat med att göra läxor så som det var meningen. Och jag har inte träffat massa kompisar och hittat på kul saker (Den enda jag träffade var Tette. Och inte för att hon inte är epic win of epic, men hon räknas fortfarande inte som en massa). Jag har inte ens gjort kul saker här hemma. Jag har mest legat på min säng och lyssnat på musik. Och kollat på Vänner. Och snackat med folk på msn.
Min fredag: Ligga på sängen och lyssna på musik. Ligga på sängen och vifta med tårna och göra gnälliga ljud. Ligga på sängen och kolla på Vänner på min iPod (datorn stod för långt bort. Minst en och en halv meter). Ligga på sängen och stirra i taket. Ligga på sängen och låtsas vara död. Sen någon gång innan nio loggade jag in på msn och satt där resten av natten.
Fattar folk NU vad jag menar med att mitt liv är så overkligt tragiskt? Vissa verkar helt enkelt inte ha fattat utsträckningen. Hoppas det blev klarare.

Även om jag har ett sjukt tråkigt liv drar jag inte ens nytta av det och lägger mig på vettiga tider, istället lägger jag mig någon gång mellan fem och halv sju och sen kommer mamma eller pappa vid ett och tycker att jag borde vakna.
Medan Felicia den jäveln får sova till fem.


Min blogg ser för jävlig ut. Från början var det liksom meningen. Ironiskt. Men nu börjar jag bli trött på att den är så jävla ful, och det faktum att jag bloggar är inte lika ironiskt menat längre. Jag måste hitta någon som kan fixa den åt mig, eftersom Däjv den jäveln inte har tid. Plus att jag måste börja lägga in bilder också. Folk är så jävla failiga så de tycker det är jobbigt att läsa för mycket text, utan bilder.

Eller så bara dödar jag den och skriver dagbok istället eller nåt, som andra losers som ingen ändå vill lyssna på.

Tjarå.

In ya face mwhahahhasgrjkleäölj

Mamma körde den vanliga fårduidigvitaminer/mineraler/B12/järn? vid middagen idag. Tröttsamt. Dessutom såg såklart pappa en möjlighet och flikade in gravt störda saker som "Om du inte får i dig tillräckligt kan jag inte låta dig hålla på sådär" och "Om du inte har vett att tänka själv får jag göra det åt dig" och naturligtvis "Om du gör dumma saker nu som du får ångra sen, så är det för sent då". Och yes han sa det precis så rationellt. 
Suck.
Okej mamma, jag käkar jävla massa nyttigt skit. Mer än dig i alla fall. Mer än alla satans allätare som lever på Cola, McDonald's och KitKat.
Och pappa, nejmenherregud, om du inte låter mig måste jag ju genast sluta! Sen bryr jag mig naturligtvis inte ett skit ifall det är HÄLSOSAMT att vara vegan (vilket det är. Duh), om det var värsta bästa hälsokuren att käka småbarnsfötter så skulle alla förstås göra det. Punkt.
Och fyfan vad fånig jag låter, helt wannabe Rebell! och sånt skit. Men jag har fan rätt så never mind det.

Mamma tvingade mig i alla fall att leta reda på min näringslära, för hon påstod att man bara kunde få B12 från animalier. Så jag grävde fram den så att hon fick läsa, och det visade sig att jag får i mig sjuhundrafemtio procent av rekommenderat dagligt intag bara genom att käka mina små piller.
Mwhahah. Ägd.


Alla hjärtans fucking dag
Förrutom att den är sjukt överskattad/överreklamerad/äcklig är den här dagen också aningen deprimerande.
Men inte särskilt  mycket. För den är fortfarande överskattad som fan.

Älg

Jag såg tre älgar idag. De stod i grannwannabens hage.


Lov :D

Yeeeeeees! Lov som fan, epicness of epic, helt jävla übersärigt underbart!

Jag gillar lov.

Fyfan vad jag ska ha skittråkigt detta lovet <3
Jag ska sova, springa (ligger efter i kontraktet*, så måste göra dubbelt), och göra massa läxor. Skitbäst.

Fredagen den trettonde idag. Jag har inte haft någon enorm otur än, men allt känns förstås lite extra bra när man vet att det är lov snart.
Mamma hade kokat någon gryta med black eye-bönor och shit, men naturligtvis skulle hon ta fel slev och röra om med så det kom köttfärssås i, och då var jag tydligen dum i huvudet som inte ville äta den. Eh.
Franska och matte idag, kanske inte heller så turligt.  Franskan överlevde jag, men det var fan inte kul. Vi skulle göra dialoger, och jag har helt enkelt gått och blivit ännu imbasämre på franska än innan - alltså gick det åt helvete. Eller inte helt åt helvete, jag lyckades få sagt att jag inte ville ha rummet Victoria erbjöd mig, men det lät för jävligt.
Jag önskar jag hade bra uttal åtminstone, som vissa särungar har helt av sig själva. Må fan hämta dem, som Felicia brukar säga.
Hon var, på tal om det, sjuk idag också. Eller "sjuk", vet inte än. Har inte fått tag i henne.
Det var inte mycket tur i det heller.
Missade bussen imorse också, nu när jag tänker efter. Den jävla snorsaken var bara två minuter sen, hur fan skulle vi kunna veta det på förhand? Så jag fick sitta på busstationen i Ystad en halvtimme och stirra i marken och lyssna på Escape The Fate, vilket var relativt nice förutom kylan, och sen ta bussen lite senare. Gjorde inget, för jag var ute i god tid och var ändå där fyrtio minuter innan, plus att jag hamnade på värsta bekväma bussen och kunde halvsova mig igenom resan. Och det var en n00big tid, så det fanns gott om plats och ingen ville sitta bredvid mig <3
Mattelektionen gick ganska fort, det var väldigt bra. Sen slutade vi och jag stack till Malmö och införskaffade sjukligt god choklad, varpå jag tog tåget till Ystad där pappa plockade upp mig. Sen handlade vi och sen åktes det heeeeeeeeeeem.
SLUT!

Åh jag är så rolig.  Att jag faktiskt precis skrev värsta långa paragrafen om hur jag missade bussen är bara så bortom ord.

*Kontraktet. All hail the Kontrakt. Det går i huvudsak ut på att jag och Felicia ska vara nyttigare och träna. Det finns en jävla massa undantag dock, det gillar jag.
Jag vet att jag inte skrivit om att Knacka på hundrafemtiotremiljoner år. Men det gör jag fortfarande när jag ser klockan, och Felicia gör det med mig. Och jag har smittat en till människa nu, verkar det som. Yaysomfan.
Tyckte bara det var lämpligt med en uppdatering eftersom jag ljög innan och sa att denna bloggen skulle handla om det. Mähä.
Men kom alltid ihåg, när du väl blivit en Knackare, kan du aldrig någonsin sluta. Det är en drog värre än cigaretter, sprit, kaffe, Cola, you name it.
Once go go Knack, you never go back.


Appeal To Reason

Rise Againsts relativt nya skiva Appeal To Reason är lite sjukligt bra.
Rise Against är lite bästast annars också såklart, kändes bara lite efter att låtsas att man kom på det nu.

Annars lyssnar jag mest på Escape The Fate och Bullet For My Valentine just nu. Lite Three Days Grace, lite Silverstein, lite allmänt depp och några få randomshitgrejer också. Jag älskar min musiksmak, den är så bäst. Det enda dåliga med den är att den är lite... trångsynt. Som när jag upptäckte att det inte var den människan jag trodde som sjöng en låt, slutade jag gilla den. Fastän jag tyckte den var mycket storslagen innan.

Som om till exempel Britney Spears skulle göra en bra låt (hahaha jag vet, men det är hypotetiskt) skulle jag never ever erkänna det, hur bra den än var. Jag är för stolt för det, det skulle bryta mot mina principer.

Och är det något som är viktigt, så är det mina principer. Och jag kan vara löjligt stolt ibland, sådär att det övergår till ren dumhet.


Jag skulle posta mer bilder här, men jag tar inte så jävla många längre.
Det är mycket jag inte gör längre. Och inte är längre.


Tisdag

Så idag var sista kommunikationslektionen. Yay. Det känns mycket bra, särskilt med tanke på att jag från nu slutar tjugo i tre på tisdagar istället för tjugo över fyra. Epicyayness.

Vad som inte känns lika bra är att jag har lite för många ogjorda läxor för att det ska vara bra för min sinnesfrid. Tre miljöproblem på engelska till fredag, franskaplugg since I suck, matte som alltid (fredag), hemtenta (efter lovet), tabell med miljöproblem på naturkunskapen (efter lovet), läsa en bok och analysera, till engelskan (lämnas in när som helst. Orka det, jag behöver deadlines. Hatar dem men behöver dem) och ett kulturreportage på svenska till imorgon. Men det är nog klart, ska bara läsa igenom och se om jag skäms för mycket för att ens fundera på att lämna in det.
För skäms gör jag garanterat, jag är ganska säker på att jag till och med använde frasen "humöret var på topp".
 I ett fullt seriöst skolarbete.

Rent allmänt går det ganska dåligt. Eftersom jag redan smittat Felicia med massa grejer var det väl bara att vänta att min deppighet skulle färga av sig på henne, men man hade väl kunnat få hoppas på motsatsen. Hon har ett sjukt sätt att hantera det dock, hon vill bli fjortis (also known as spackelfitta) med håret och piercingen och sminket och hela skiten. Gör mitt bästa dock, och jag är någorlunda säker på att lyckas.

Jag föreslår att hon kör svart hår och viperbites istället, men hon är förvånande motsträvig.
Antar att jag bara är allt för genialisk för att uppskattas i min egen tid.


Ditt fucking jävla ålarens

Jag har fortfarande ont i huvudet, mår fortfarande illa, är ännu tröttare (i grunden var jag såklart skittrött igår, bara för att jag inte kände av det).

Vilket sjukt slöseri med tid det här var.

Försenad till skolan. Puss va.

Rumpel <3

Meh. Det här var ju tråkigt. Plus att jag tydligen är ännu mesigare än jag trodde, för jag mår lite illa och har lite ont i huvudet och det trycker lite konstigt över tinningarna och massa såna mesighetstecken.

Jag är uppe i... 34 timmar tror jag. Och en halv?
Det är inte mycket. Jag är inte ett dugg trött, det är den bästa delen (fast om jag lade mig ner och släckte ljuset vore det en annan sak). Hade Felicia fortfarande sovit här hade det varit sjukt överbud på att lätt dubbla, sen trippla. Vafan, snubben med sömnproblem lyckades med fem.
Ofta.
Det hade jag dock inte tänkt prova på,  det känns lite överdrivet.

Å andra sidan. Fan vad död man skulle varit :DJ
ag märker själv att jag inte mejkar senze. Jag ska sova nu, har inget att göra.
Men fan till sommaren blir det annat, då behöver man inte ens känna att man försummar skolan genom att hasa runt som en zombie.
Epicness.

Ich kneben

Jag vet, det händer inte mycket här. Jag lägger aldrig ut något längre, jag känner inte för det. Jag känner inte för något alls, allra minst äta eller sova eller gå till skolan eller gå någonstans över huvud taget. Min dator är min bästa vän, älskar dig datorn.

Fast förstås, jag och Felicia har mixtrat med ätandet och sovandet lite nu i helgen, vi var uppe hela lördag natt och fånade oss och vaknade inte förrän halv två (jag)/tio över tre (hon) på söndagen. Sen blev det att jag sa till en snubbe att jag skulle hålla honom sällskap i sömnlösheten och vi blev kvar vid våra datorer (yes plural, hon hade med sin egen. Så enormt obeskrivligt patetiskt mitt liv är), Felicia skulle egentligen göra sina läxor men ofta att det blev av. När vi blivit kvar ännu lite till kom vi fram till att vafan, let's skita i att sova alls. Så today was dygning day.

Sjukligt trött
var vad jag var när jag kom till skolan. Så jag lade mig på en soffa och önskade att jag var död (men ofta man ger upp och sover när man har några timmar kvar till 24? Inte att ETT dygn är imponerande, men ändå ofta att man gör >_>), dock tog det inte jättelänge till det passerade så att jag fick tillgång till min reservenergi (och tillgång till cola. Cola <33) och blev lite som vanligt. Med tröttare ögon bara. Felicia var dock rolig att skåda, hon var supervresig och hemskt bitchig ^^
Jag har varit vaken 29 timmar, vi får se hur länge jag klarar. Det är fan nästan bud på att inte sova inatt heller, bara för kuls skull och för att se om jag grejar det.
Grymt jobbigt det måste vara med seriösa sömnproblem.


Seriösly dock, vad fan är detta?
Efter sista perioden i höstas har det varit bra, jag har gått runt och bara varit och gnällt  lagom mycket precis som vanliga losers. Haft för mycket läxor och för lite tid att göra dem och för långt till bussen och bestämt att NUMÅSTEJAGVERKLIGENBÖRJATRÄNA och funderat på att pierca läppen.
Som vanliga losers.

Helvete.Finns det något som heter 'kneben' btw?

RSS 2.0