Coola saker

Okej ett urval av saker som stör mig. Och många andra (ÅH HELVETE, jag letar nya band och råkade precis få igång nåt shit av The Number 12 Looks Like You. Fyhelvete vilket oljud) också, för den delen.

1. Att jag inte kan skriva siffran '1'. Upptäckte jag precis, när jag envisades med att hålla ner shift så att det blev '!'. Ungefär fem gånger i rad.
...

2. Folk på msn som goes HEJHURÄRDET, som man svarar och politeish frågar tillbaka. Sen tycker de de gjort vad de ska och har inget mer att säga.
Men herregud, people.

3. Folk som inte kan stava. Eller, om man inte kan stava kan man väl inte hjälpa det. Men det ser för jävligt ut. Och jag syftade väl snarare på medvetet shit. Som förkortningar a la mkt, lr, tsm ochsåvidare. BLÄH.

4. Okej, så här är det. När man verkligen vill understryka något, när något är ett utrop, när något kommer plötsligt. Då kan man använda utropstecken. Man använder ETT utropstecken alla gånger utom då man skämtar. Två kan man ha om det är något som är riktigt OMGOMGOMGOMGSHITSHITSHITHERREGUDOMG!!.
Samma sak gäller frågetecken, men de får man använda lite som man vill. Dock INTE vid påståenden som 'Jag undrar om det finns någon ledig plats'. Du UNDRAR något, god damn it. 'Har ni några lediga platser' är en fråga, 'Jag undrar om ni har några lediga platser' är ett påstående eller konstaterande eller vad du vill.
ETT frågetecken, där också. Om du inte har frågat samma sak flera gånger eller är väldigt uppstressad/upphetsad/engagerad a la 'Vad hände sen??'. Fast really, det ska vara jävligt sällan du gör sånt.

5. Smileys. Beskrivning överflödig.

Man vet att...

... man är sorglig om man läser om händer på Wikipedia.

-

Jag är 'du' i Ingen vill veta var du köpt din tröja.
Förutom att jag har kvar min dialekt. Delvis.

Dimanche

Ich liebe listor. Så voici en lista eller två eller trois.

Massa kul jag måste få gjort idag:
1. Läsa en bok i engelska. Jag ska väl helst ha läst ut den och skrivit en recension till tisdag. Påpekas bör att jag knappt har börjat, för den är olidligt tråkig och handlar om fotboll. Jag fattar inte hur jag kunde välja den, men nu är det för sent att byta.
2. Gigantiskt matteprov of doom imorgon. Jag funderar på att börja plugga faktiskt.
3. Svenska till onsdag. Som bör göras nu för jag kommer inte ha tid sen. En föreläsning om transitiva och intransitiva verb ska jag skriva ihop. Och sedan genomföra.
4. Trimma Olga. Skitkul.
5. Intervju med någon, på franska.
6. Skriva åtminstone inledningen till min vetenskapliga rapport. Rädisor är fascinerande.
7. Egentligen hade det varit vettigt att skriva på mitt och Hedvigs Skottlandarbete. Men eftersom hon inte är här går det inte.

Saker jag VILL göra i all stillsamhet:
1. Läsa bok. Fast inte Fever Pitch, tack.
2. Lyssna på musik.
3. Baka.
4. Träffa folk, possibly. Men eftersom jag inte får lämna huset skulle de få komma hit, och DET skulle bli plågsamt. Men annars, om jag kunde ta mig någonstans, skulle jag vilja det.

Saker som stör mig:
1. Alla sakerna jag måste göra.
2. Att jag inte kan göra de sakerna jag vill istället.
3. Att Anton har lyssnat på samma låt på repeat hela morgonen.
4. Min kamera har fått repor och skit. Men den är försäkrad, så dagen innan försäkringen går ut ska jag slänga den i marken och hoppa på den. Så att jag får en helt ny.
5. Att jag är smart nog att sitta här och skriva listor istället för att ta itu med lista nummer ett.

Bleh.

[Skriv rubrik här]

Alltså, vad som stör mig mest är att saker ORDNAR sig hela tiden, man kan fan inte ens få gnälla KLART innan saker bara SPLATT och så fixar det sig. Som nyckeln till exempel. Stegen blåste ner igår kväll (blåste satan, remember?) så det lät som en halv stridsvagn kört in i husväggen, så jag gick ner och kollade. Sen när jag skulle upp såg jag påsen med mina idrottskläder och OJDEKANSKEJAGBORDEPACKAUPP och minsann låg inte nyckeln där längst ner (jo, för där hör den hemma) och vi hann ringa och stoppa morfar innan han skruvade sönder låset.

Samma sak när jag panikade över mina betyg i våras till exempel, och sen HÖJER jag mig i vissa grejer och sänker mig INGET ALLS, VAD FAN är det om?! Jag blir så förbannad. Usch.

Imorse hade jag inte sovit något alls nästan. Även fast jag var sådär sjukligt trött så somnade jag fan aldrig. Vilket kan ha berott på att hunden låg mitt i sängen och såg söt ut så jag kunde inte ens sparka ner henne. = Jag fick inte plats och kunde inte sova. Men i alla fall så vaknade jag och bara BLEH men vafan detta ska bli en BRA DAG.
Ha-ha.
Tunikan var för kort, det gick hål i mina strumpbyxor, det regnade och blåste och shit såklart, jag fick ingenting gjort idag i skolan, utan satt bara av engelskan och sen på svenskan stack vi och åt efter en kvart istället för att förbereda redovisning. Sen bjöd Johan Smartsson med Felica av alla människor, så hon kom efter halva lunchen. Oh joy. Hon försökte tvinga Alex att gå i klädaffärer med henne (HA!) men han lyckades komma undan på något sätt, jag vet inte hur. Stackars honom. Sen blev det idrott och fucking topsboll. YAY! SEN när jag satt på bussen började det regna lagom tills jag skulle av och så var Hedenbög inte i skolan idag heller, så inget blev börjat på vårt Skottlandarbete.

Hahaha, igår hade Edona frågat Johan om han och jag hade något på gång. Du kan vara så söt Edona.

Alltsååå

Jag postade den här igår. Men tydligen hamnade den i utkast så yes. Här är den.

Okej jag ska göra listor. För jag diggar listor.

Bra saker som händer och/eller är:
* Mamma och pappa är utomlands, med Albin. Vilket lämnar mig och Anton här med hundarna. Epic som fan.
* Ööhm. Jag har fått min dator? Eller det känns som jag har sagt det redan, men vafan. En lista med EN PUNKT är liksom som pannkakor utan ketchup.

Dåliga saker som händer och/eller är:
* Läxor. På hög.
* Jag har tappat cykelnyckeln igen. Så moder kommer döda mig när hon kommer hem, för det är hennes cykel. Och det råkade vara extranyckeln som jag tappade så nu ska morfar skruva sönder låset. Ojdå. MEN SE DET FRÅN DEN LJUSA SIDAN: Nej oj, det finns ingen.
* Datan var inställd idag. Yay, hade man kunnat tro. Men icke. För det ska vara på måndag tjugo i nio istället. På måndagar börjar vi egentligen halv elva, men nej minsann ska jag inte tvingas upp halv sex istället för halv åtta. Puss på dig Staffan.

* Det regnar och blåser och skit. Så när en potentiell massmördare/våldtäktsman/morot stannade och gav mig skjuts idag under min episka hemvandring (i och med borttappandet av nyckeln och JA JUSTE! Jag har slut på pengar! Igen! = ringa efter mormor att komma och hämta mig inte möjlighet) hoppade jag gladeligen in. Till mitt försvar kan nämnas att han hade två barn i bilen. Så det så.
* Jag är sjukligt trött så jag ska gå och lägga mig  nu. Fem över nio. Höhö.


Jubileum

Jag har haft min blogg i en månad nu. Yay. (Eller fail. Välj själv.) Eller actually var det en månad typ i förrgår. Men vem fan bryr sig. Idag har jag failat franskaprov och failat mattelektion. Alltid lika uppfriskande.

Mina fina nya quotes:

På buss:
Fjortis 1: ... ... Ärlighet är överskattat.
Fjortis 2: ... ... Aa.
(Yes. It eez ze randomness zat eez funny.)

På lektion:
Jag (random): Om det ligger tre äpplen i skålen, hur många afrikaner badar då i poolen?
Felicia: ... Tre? ... Inga? ... Tre?!

Ät glass och njut av livet. Ty imorgon kan det vara över.

Sen har vi ingen TV heller. JÄTTEKUL är vad vi har här ute i skogarna.

Extra mycket peppar

Jag har ständigt tråkigt. Men bra är att jag har fixat mig en dator nu. Yay.
Generellt suger allt dock. Jag lider med mig. Nejvänta, nu blev det för djupt för mig.

Ida vare datapresentation. De gick typ bra. Staffan klaga inte så mycke så whatever. Och ja kom ihåg allt ja skulle säga även om de ja skulle säga va rätt dåligt. Ja tyckte Spidermangrejen var ascool. Typ. Nej okej, ja försöker bara hitta på skit att skriva så ja får skriva mer på detta fula sättet. De e plågsamt som fan. Epic.


                                                                   Spiderman e cool

Guilty feet have got no rhythm

Och på tal om det har 'rhythm' ungefär den Fulaste stavning jag någonsin sett (förrutom possibly 'akvamarin').

OCH PÅ TAL om fult (yes, jag besitter otroliga associationsskills); Jonas Brothers.
Jag gråter verkligen på sånt, vem fan gav dem rätten att leva?
Seriösa pannkakor, finns den någon mer värdelös skara misslyckade nördar? Nej, det finns det inte. Svarar jag då så att ingen ska missa budskapet.

Och Vet Ni Vad? Nu ska Disney Chanel visa en DOKUMENTÄR i FLERA DELAR om ovan nämnda Jonasbröder. Det Får Vi Inte Missa!

Usch vad jag är trött på världen.

Lotr

Cold be heart and hand and bone
Cold be travelers far from home
They do not see what lies ahead
When sun has failed and moon is dead


Jag antar att allt hopp är ute. Det finns inget att göra åt det, ingen återvändo:

I regret to tell you that I have officially entered one of my LOTR-periods.*
The world will now cease to be, as we know it.
Darn it all.* De är varken vanliga eller långvariga, som tur är. Så du kan andas igen.

RSS 2.0