Två dagar, två vänner

Två senaste dagarna har varit mysiga.

Igår träffade jag Felicia i Lund, vi drog till Malmö, gick lite, tyckte det var kallt, drog till Lund och Arimans och skrattade halvt ihjäl åt oss de dummaste stockholmarna i världshistorien. Minuspoäng för att Felicia var tre timmar sen vilket orsakade mig en del köldskador och tristess.

Idag träffade jag Johan i Malmö, vilket var überawesome. Först kikade vi på ett par skor jag är helt kär i - de där sjukt snygga från Tiamo som var så populära typ i våras (lägger in bild nedan). Jag är lite efter, men vad gör man inte för att verka konstig. De var svåra att gå i och dyra, får fundera på saken (och invänta svar angående material. Det var omöjligt att få reda på i butiken om sulan var gjord av skinn, så jag har mejlat).Sen letade vi reda på Astrid och aporna-restaurangen som vi velat kolla upp ett tag. Allt där inne är veganskt, underbart. Efter varsin bit sojafärspaj, en chokladtryffeltårta till mig, kiwipannacotta till Johan och varsin varm choklad var vi lite fattigare, mycket mätta, och oerhört nöjda.


Bild inne


Jag rekommenderar den verkligen  - inte dyrt, ekologiskt, veganskt, blir det bättre? Bergsgatan, vid Möllan (åt Chokladfabriken till). Gå dit!

Lite mer vandrande, lite Arimans, lite bussåkande, lite awesomeness, Frida älskar, hejdå.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Chokladtryffeltårta = god, dagen = bra, böldpest = USs öde.

2010-01-11 @ 19:23:53
Postat av: Jånni

Chokladtryffeltårta = god, dagen = bra, böldpest = USs öde.

2010-01-11 @ 19:24:38
Postat av: Jånni

What a coincidence. Någon helt okänd person har skrivit exakt samma sak som jag!!

2010-01-11 @ 19:26:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0