Uhu mhm ahhkej

 
Terrified - Story Of The Year
Sinnesmys yesplz.

Inget alltför spännande att rapportera om. Jag och Flizia af Mjölnare var i Malmö dagen före dagen före denna (that would be tisdag) och kollade upp ett piercingställe som jag blivit tipsad om från Kela. Body Art hette det, såg lite lagom skabbigt ut, och inuti fanns en läskig snubbe som pratade engelska (det var det som gjorde honom läskig. Jag blir nervös när jag förväntas prata engelska utanför klassrummet, och så bryter jag alltid ännu mer än jag brukar). Fyrahundrafemtio svenska riksdaler kommer det kosta, vilket gör Felicia aningens fattigare än i dagsläget (då hon i enlighet med vårt vad ska betala skiten åt mig om jag tar före henne. Vilket är troligt) och mig aningens gladare. Troligen går vi dit på onsdag, om inget annat verkar vettigare.

Imorgon blir det ingen engelska för mig, så jag får sova. Jag gjorde klart uppgiften vi skulle jobba med imorgon ikväll istället, och blir hemma och sover imorgon. Sen är det svenskaföredragsredovisningsshitwhateverwannabe om en novell vi skrivit. Vi ska berätta för en liten grupp varför vi valde de orden vi valde, och berättarformen, och handlingen, och redogöra för skrivprocessen. Wut, känner jag då, som bara skriver något sista kvällen innan inlämning, blir grymt missnöjd och får panik, blir lite lugnad av mina stackars vänner, skickar in skiten, och känner att det kanske blev lite jättemisslyckat.

Vi ska egentligen ha förberett oss för det, men OMGSURPRISE, det har jag inte gjort. Det löser sig dock, saker har en tendens att göra det. Något jag sällan har vett att inse.

Fredag blir niceSomFan, då är det bara mattebetygssamtal på eftermiddagen, och jag har sista tiden. Så jag behöver inte vara där förrän tio över två. Sweet.

Tisdag blir jävlig dock. Då ska vi till Louisianavärdelösthelvetesskap, och man måste upp typ fem. En tid på dygnet som endast lämpar sig att sova på. Och man kan inte ens trösta sig med att det blir en kul dag och följaktligen värt det, då det med tanke på vem vi ska dit med inte kan bli något annat än ett helvete.

Måndag på Agardh


Watch the Sky - Something Corporate

Idag har jag varit i skolan och sovit för lite. Ungefär så spännande.

En vanlig måndag i mitt liv:

06.30 Vakna. Inte helt som vanligt, brukar vakna en timme senare på måndagar. Men idag skulle jag och Felicia göra matte.

07.30 Hemifrån. Åkte med mamma in till Sjöbo, brukar jag inte heller göra. I vanliga fall cyklar jag till bussen.

08.00 Buss från Sjöbo. Folket där ser så förskräckligt tragiska ut.

08.50 Framme i Lund. Gå till skolan, möta Felicia. Sätta sig i datasalen och försöka få ordning på den mycket sena statistikuppgiften som vi fått uppskjuten inlämning på. Så den ska vara klar imorgon. Vi inser att vi är inkompetenta idioter som inte förstår sig på Excel, och skissar upp vad vi vill få med på papper istället, så att vi kan få Johan att göra det sen. Felicia sätter sig och nördar på bilddagboken (sorgligt som fan yes) och jag ger mig i kast med en desktoppuppgift. Den funkade förstås inte eftersom markeringarna blev helt sinnesförvirrade, men det får jag hitta någon som kan hjälpa mig med sen.

10.30 Matteomgyay! Vi fick se en film som hette "Historien om 1" som handlade om matematikens uppkomst och om hur överlägset storslagen siffran ett var (och sedan även siffran noll, när den väl uppfunnits). Öh, ja. Vi ska skriva en essä på det nu också. Hihighefbaäppppppdsbhkjnjl. Vi fick tillbaka resultaten på nationella proven också, jag fick vg. Det är vad jag siktar på och så mycket jag kan förvänta mig, men eftersom jag är jag är jag på något sätt ändå besviken.

12.15 Lunch. Gå till Grekens och äta bönsoppa, och eftersom det är måndag fanns Alex tillhands att socialisera med. Han lekte terapeut på mig, Felicia, Johan och David eftersom han uppfattade spänningar i gruppen (hur förstår jag inte, men han har väl övermänskliga sinnen), men särskilt mycket lösning hade han inte att komma med. Dåligt där.

13.00 Filosofilektion.
Film där med, men en mycket intressantare och hemskare den här gången. Den hette Sharkwater och handlade förvånande nog om hajar. De är väldigt hotade, främst för att folk tycker det är coolt att käka hajfenssoppa (känns överflödigt att kommentera på hur sjukt och grymt och fullkomligt absurt det är) och för att folk inte tycker särskilt synd om hajar då de fått för sig att de är brutala blodtörstiga monster. Vilket de inte är. Följaktligen lyckas folk på något sätt låta bli att bry sig om massmordet på hajar, och därmed kan det fortsätta. Rekommenderar alla att kolla på filmen, den var väldigt välgjord och innehöll en massa fullkomligt vidriga bilder som måste få den mest känslokalla jävel att förfäras.

14.30 Film och lektion slut. Johan tog på sig att fixa våra diagram hemma eftersom det inte fanns några lediga datorer. Jag och Felicia gick till Exotica för att kolla om det fanns något prisvärt (de ska tydligen stänga, så priserna är nedsatta) och höra efter vad det kostar att pierca sig där. För Felicias skull, jag skulle hellre käka min fot än pierca mig där.

Sen icket mer, hem, äta, sätta sig här.

Hemma

Blue and Yellow - The Used
Kvaliteten på ljudet är inte den bästa, men jag blir knäpp om jag måste leta mer.


Det bidde ingen Titanic. Istället blev det sitta i soffan (Felicia)/fotöljen (jag) och smsa på varsitt håll och även en hel del pratande. Mys. Håkan och Manilla (le Folk) återvände så småningom från das grillfest, så blev det lite sitta och slöglo på tv och förfäras över det faktum att jag inte fick läsa Felicias sms, eftersom hon och Randomsnubbe2 pratade om "sånt". Punktpunktpunkt. Sedan hände icket mycket mer, varpå vi gick och lade oss och somnade någon gång vid tre.

Dagen idag vaknades det någon gång efter elva, åts frukost, lågs på sängen och segades, drogs till Malmö och bowlades och kollades runt på Entré. Sedan hem och förlika sig med att det inte finns något annat att göra än blogga.

Sammanfattning av the Helg:
Maten var god.
Las Folks var trevliga som fan.
Fliz af Mjölnarsdotter
var konstig och söt.
Eslöv var sådär lagom tragiskt och underbart.
Bowla är kul, men jag ägdes.
Inte ha några pengar är grovt fail.


Jag är inte död. Men i Eslöv.

 

Not good enough for truth in cliché (Demo) - Escape The Fate

Jag är:
i Eslöv med Fliz.
Vi har: ätit. Spelat Alfapet mot det vuxna folket (vilket jag fick göra i stort sett själv, då Phleez tyckte det var mycket mysigare att leka obsessive smsare. Very well) och blivit ägda (fast vi lyckades lägga "lurifax" så det spelar ingen roll. Det var en moralisk seger för Småflugorna). Ätit. Varit på Nova Lund och införskaffat vaerldens kolaste t-shirt. Socialiserat med grannfolket while eating. Kollat på värdelösa tv-program. And that's pretty much dessa två dagarna.
Nu: funderar vi på att hyra Titanic. Fast jag vet inte hur awesome det blir när Felicia  hela tiden gör upprörda utrop över olika oförskämdheter hennes sms-snubbar presenterar på löpande band.
Och: lyssnar på Not Good Enough For Truth In Cliché och suckar patetiskt över Ronnies övermänskliga sexighet.
Plus:
whinar lite halvhjärtat över att det ligger stora hinder i vägen för att ta sig till Metaltown nu i sommar.
Och dessutom: dör inombords över att det tydligen finns något sådant som SM i trädklättring.


Bulletkonsert, femte december 2008

Forever and Always - Bullet For My ValentineBättre tider. Bästa tider.

Matteprov och Shinedown

 

Second Chance - Shinedown
Tycker inte ljudet är superepic, men youtube ville mig inte mer väl än så.


Vad jag gjort idag: Haft matte nationella hela dagen omgyay. Det gick skit på första delen, andra delen kändes bra. Alltihopa verkade väldigt lätt, men sen failade jag förstås på det ändå. Jag tycker bara att alla med lite grundkunskap i matte bör klara mvg, även om jag inte är en av dem.

Vad jag lyssnat på idag: Shinedown. Shinedown. Shinedown. Story Of The Year. Inse att det inte var Shinedown. Byta. När jag träffade Tettrix i lördags whinades det över att min kollektion av Shinedown-låtar tydligen inte var komplett. Så jag blev beordrad att ladda ner tre låtar jag inte hade, som tydligen skulle vara den bästa skiten. It was very good indeed, och det har gjort att jag påmints om hur äg de är. Idag har jag särskilt fastnat för Second Chance, även om den var bättre med mina lyrics.

Menmen, vad ska man göra.

Nu skulle vara ett storslaget tillfälle att göra läxor, men tror jag ska spela Zelda på Albins DS istället. Mys, häjrå.


Först jag ba: meh. Sen jag ba: meh.


Konstantine - Something Corporate
En sinnesmysig überbra låt. Måste älskas.

Vaknade halv sju av att något lät som fan. Vad lät som fan? Regnet. Upptäckte att något annat också lät som fan. Vad mer lät som fan? Någon sorts traktorliknande maskin.

Somnade om och sov något timme till. Kollade ut och såg att något hade slutat. Vad hade slutat? Regnet. Vad tyckte jag om det? Mys.

Till skolan och äga på mattelektionen (aka diskutera Ronnie Radke med Flis och även med Tette via sms), sen äta, sen gå till filosofin och få en bok som man skulle se till att läsa i, vilket man fick göra på valfri plats - så jag och Phälleezeeah stack till Malmö. Där köpte jag ett par shorts som jag gillar starkt (även om jag är så jävla pank inför sommaren och inte är säker på hur jag ska överleva), sen vandrade vi runt lite och blev piercingsugna.

När jag kom hem tjatade jag lite mer på föräldrarna och whaddayaknow, de gav sig (HA, ÄGD FLIZZZZZZZZZZZZ!). Så nu ska jag hitta ett bra ställe och sen blir det piercing i underläppen.

Lycka ligger även i att Felicia ska betala helvetet, eftersom vi bestämt att den som piercar sig först får det betalt av den andra. En överenskommelse jag visste att jag skulle tjäna på.

Slutligen: den som vet ett bra ställe får gärna höra av sig på något sätt, jag har inte mer att gå efter än vad folk säger till mig.

Ockupationsfestival och äg de la Tette

Waking the Demon - Bullet For My Valentine

Tettz et moi drog på ockupationsfestival igår.
Kom dit vid fyra och upptäckte att demonstrationen inte varit än, vilket vi trodde. Så vi ställde oss och väntade (för länge med tanke på skitvädret) och såg lite lagom apatiska ut i sann festivalanda. Människor sjöng, de var dåliga, lekte med eld, de var galna, och segade som fan med att organisera sig.Galen människa som trallade om att knulla någon hyresvärd ömt i hans anal. Eller vem det nu var.


Sedan kom folk i ordning och började gå, några meter åt gången. Men inte hann vi längre än precis förbi Lundagård (vi utgick från Stortorget) innan polisjävlarna spärrade av alla gator och vi inte tog oss någonstans. Så där stod vi och glodde (och jag kastade mordiska blickar på de praktpuckon som tagit med sig sina hundar. Musiken var hög och det var massor med människor där, hur förbannat jävla körd får man vara som hundägare?) till vi inte pallade mer, sen drog vi.Vita blocket.


Vi gick och satte oss på Ariman istället och käkade mackor. Det var mycket mysigt och Tettzorz var skitsnygg och lika vrickad som alltid. Vi tog bussen åtta, men när vi kom dit visade det sig att satanskapet bara gick till Sjöbo (klantigt Andreas. Mycket dåligt), så vi hamnade där istället. Vandrade hem till Tettebror (tidigare nämnda Andreas) och Kela (Tettebrors flickvän) och fördrev tid. Efter att ha failat grymt mycket på Waking the Demon (trummor, easy) på Rockband svor jag tyst för mig själv att aldrig utsätta mig själv för det igen och spenderade resten av tiden med att sitta i soffan och försöka bibehålla lite värdighet. Fail.Tettrix inne på Ariman.


Sen hem, konstatera att alla bidrag i Eurovision varit pinsamt dåliga (snabbrepris ya know), sedan inte mycket mer (förutom överdriven konsumtion av mackor med hummus och äckelgurka (även känt som ättiksgurka/smörgåsgurka/inlagd gurka/saltgurka/pickles)).

Idag ingenting. Bakade nyss en kaka som jag inte får äta av. Det är tortyr, I tell you.


Mysig dag

 
Fly - Jet Black Stare
Fruktansvärt skitbra låt. Tröttnar aldrig.


Steg upp lite i tio och gick ut med vovven en timme. Duscha, äta, blabla, sen till skolan för att göra skrivdelen av nationella i engelska B. Det gick åt helvete, jag förväntades skriva en bidrag till någon förbenad booklet på ämnet "Gender in the 21st century". Jag kladdade ner lite shit (som på något sätt bara kom att handla om responsibilities) och flydde sedan hem igen. Är lite förvirrad just nu vad gäller tiden, i och med att jag steg upp så sent och inte hade några lektioner, det känns som om klockan borde vara runt åtta kanske.

Är förvirrad över huvud taget. Uh. Jag minns inte vad jag egentligen skulle skriva om.

Så istället skriver jag att Anton precis var här och lånade min plattång. Det går utför för den stackars pojken. Inte nog med det har den tydligen permanent bosatt sig inne på badrummet nu istället för i mitt rum, så att han ska kunna låna den varje dag.

Håhåjaja.

Flöh

Kill - Jimmy Eat World

Jag är en dålig dotter.
Jag kom på idag att mamma fyllde år i torsdags, men att jag somehow lyckades missa det. Fastän jag var hemma hela den dagen och följaktligen bör ha träffat henne en del (sedan kan jag inte minnas om hon låg och sov i torsdags, men ändå).

Elakt av mig.


Matteprov imorgon. Har fortfarande bara gjort två uppgifter på kapitlet. Sen lite andra småläxor som måste göras, som jag inte kommer göra idag i alla fall. Trött och förkyld och bleh.

Hajråh.


Glaset är halvtomt, ingen tvekan om saken


You be the anchor that keeps my feet on the ground, I'll be the wings that keep your heart in the clouds - Mayday Parade

Att jag har den inställningen märktes väldigt tydligt alldeles nyss när jag åt middag (dessvärre tillsammans med mina föräldrar. Att de aldrig kan fatta att vad det gäller min familj äter jag verkligen helst ensam). Vi har äntligen lyckats byta mina hörlurar som gick sönder för ett tag sen (jag tror inte någon är kapabel att inse just precis hur plågsam den här tiden har varit. Jag blir knäpp utan musik), det funkade även utan kvitto då Elgiganten har det i datorn att vi köpt de där förbannade hörlurssatanskapen. Mamma menade att det var väl tur, att vi lyckades få nya utan kvitto. Jag menade att det var otur till en början att skräpet skulle gå sönder (igen. Fjärde paret nu?), och sen ännu mer att vi (pappa) tappade bort kvittot.

Tydligen är det inte eftersträvansvärt att se saker på det viset. Nähä. Jaha.

Ikväll ska jag inte ut och supa som mina mer fjortismentalsjuka bekanta, utan göra något nördigt tråkigt istället. Det blir nice.

Annat som är nice är att jag fått mvg i franska och kommunikation, så nu är jag åttahundra kronor rikare. Jag har för mig att jag inte fick betalt för mitt betyg i engelska A innan heller, jag ska kolla upp det och eventuellt kräva fyrahundra till för det (från moderfader. Vi får tvåhundra för vg, fyrahundra för mvg, inget för g och minus fyrahundra för ig).

Janine, franskaläraren, menade att jag har tappat motivationen och energin sedan i höstas, och undrade vad det beror på. Det skulle jag också gärna vilja veta. Jag gillar inte att det tydligen märks så tydligt att jag alltid är trött och aldrig riktigt pallar någonting.


Knacka


Swing Life Away - Rise Against

Bra saker:
*Jag är pro som fan på att göra piroger. Till och med Anton och Albin gillar dem, och bättre än mammas version med köttfärs. Oh yes, veganerna kommer uppnå världsherravälde.

*Jag är trött. Så jag kommer förhoppningsvis somna i tid för att få sova något alls inatt.

Dåliga saker (förvånansvärt nog är de många fler):
*Moderfader har fått för sig att det är en überidé att göra någon sorts kombinerad skämma-ut-Frida-till-den-milda-graden-då-hon-faktiskt-tar-sitt-liv/semesterkupp och skjutsa mig upp till Hedemora när jag ska hälsa på Oskar. Jag kom dock med det slående argumentet att "jag KAN inte ha att mina föräldrar kommer och lämnar mig" - ett argument så välformulerat och imbalogiskt att till och med mina föräldrar verkade vackla i sin tro.

*Imorgon börjar vi halv nio för betygssamtal i franska. Egentligen skulle vi börjat tio över tio.

*På onsdag börjar jag halv nio för betygssamtal i kommunikation. Egentligen skulle jag börjat nio.

*På fredag börjar vi nio för The Matteaktivitetsdag of Doom. Jag vill avlida av bara tanken på att ha matte i sex timmar med ett  ynka avbrott för lunch mitt i (och dessutom hade jag sedan länge bestämt vad jag skulle ha för skor på mig på fredag, dock är de inte lämpliga för en heldag av ren fysisk tortyr, så dagen kommer faila på alla möjliga sätt som är förenliga med universums lagar). Egentligen skulle vi börjat ett.

Börja fyra timmar tidigare för att ha matte.

*Jag har ont i huvudet. Varför är jag så trött egentligen?

Åckäj


Hearts Burst Into Fire (Acoustic) - Bullet For My Valentine

Jag tänkte kanske possibly mayhaps möjligtvis börja ackompanjera mina inlägg med en låt. Men det får bero på hur länge jag orkar, särskilt med tanke på att min musiksmak tydligen suger (omgwtf?). Jag kan tillägga att jag är helt inkompetent, så Kela fick lära mig hur man gjorde för att lägga ut youtube-videor. Håhåjaja. Tack till henne i alla fall.

Jag är väldigt glad över mina nya Bullet-fynd på tal om den låten. Jag har hittat fyra akustiska versioner jag tydligen ignorerat tidigare (jag har aldrig varit ett särskilt smart barn), plus en ny låt från Hand of Blood EPn som jag också lyckat missa; tyvärr är den inte särskilt bra. Jag har aldrig sagt det där dock.

Jag tänkte bara testa mina nya kunskaper, nu ska jag ut och vandra runt i skogarna med min vovve. Något som stör mig enormt är hur alla jävla nördar ska ut i skogen och grilla och traska omkring och sånt shit på helgerna. Stanna hemma i era jävla lägenheter och låt oss som bor här ute i ödemarken ha skogen för oss själva.

...Punkt.

RSS 2.0