Köabhiaf

Idag åt jag för mycket frukost.Julafton is över

* En Kånkenryggsäck, gul   X
* The Breeze the Breaths skiva Lieston
* En palestinasjal
* Hörlurar, jag her sönder mina hela tiden   X
* Högtalare, musik är så grymt dåligt utan dem   X
* En webcam   X
* Various böcker

Så jag fick fyra av grejerna jag önskade mig. Very good. Visserligen hade man kunnat vara lite intelligent och gett mig böcker och sjalar och shit nu, och kanske pengar, så hade jag kunnat ge mig ut och köpt el-grejerna på mellandagsrean. Men nevermind det, jag fick det jag ville ha. Så I'M NOT KLAGING, jag bara.... remarkade (jamen vafan, förväntas jag kunna ORD nu också? Anton bara MEH GE MIG DIN WEBCAM tio minuter sen så yes det var hur jag vaknade. Vad jag försöker komma fram till är att jag inte är vaken än. Försöker skylla på det, fast om man ska vara lite ärlig så kan jag faktiskt inte särskilt många ord. Tack för mig).

Then again, om man ska klaga lite ändå, bara för att det är vad jag brukar göra och jag inte vet något annat sätt att leva, så kan jag räkna upp några saker som inte är lika bra som de hade kunnat vara (wut en lista, föga förvånande):

* Okej jag måste bara passa på först: jag sa precis 'seriösly'. Med betoning som i 'seriös'.
* Mina hörlurar, Skullcandy, har alldeles för mycket bas...
*... medans mina högtalare inte har någon alls. Bra tänkt.
* Min webcam har inga pixlar (eller för många, om man vill tänka så. Den är pixlig i alla fall, tolka vad du vill av mitt svammel).
* Btw, hörlurarna är som öronproppar också. Hur ska jag nu kunna
1. gå runt med hörlurarna i öronen tjugofyrasju (lögn, bara när jag är vaken) och ändå höra vad folk säger?
2. spela musik sådär lagom högt och ändå höra vad folk säger?
3. låtsas att JO JAG HÖR VISST VAD DU SÄGER JEESH när jag redan råkat avslöja för mamma att JÄVLAR MAN HÖR INTE ETT SKIT GENOM DE HÄR?
* Whatever, orka göra tråkiga listor. Lets skriva ner vad jag fick istället.

Vad jag fick (omgwutnejvadåwedidn'tseethatonecomingokayshutupnow):
* Sakerna som jag kryssade för ovan. Yay ryggsäck!
* En... smyckes... låda. Vafan. Någon hitochditochuppfällbar svart låda som mamma tycker jag ska ha mina smycken i. Väldigt mammaigt, hon klagar alltid över att de ligger överallt. Jag å andra sidan har hundra gånger försäkrat henne om att jag vill ha det så, så jag håller koll på dem och lätt kan hitta dem. Och jag är seriös nu, jag har stenkoll.
* Pengar
* Björn Borg-trosor
* Strumpor (haha jamen vafan)
* Örhängen och en tvål fick jag av Hedvig och Felicia innan, det får stå här också
The end

Jag hade tänkt skriva något mer. Eller om något mer. Jag glömde dock och orkar inte nördblogga mer nu så TJARÅ.

Ps. Det fanns nötter

God jul

Jag läste om en kille i tidningen idag, han bojkottar julen och sitter hemma och spelar gitarr istället eller drar till något hippiemöte i Norge eller hälsar på sin pappa som bor i en annan stuga på random ställe mellan Sjöbo och Hörby. Fyfan vilken cool snubbe, han är officiellt min nya idol.

Annars måste jag bara kort få påpeka hur enormt tragisk julen är  hemma hos oss. Just nu diskar föräldrarna, barnen sitter i varsitt rum med varsin dator, sen ska det kollas på Kalle Anka och käkas lik och sen äre inte mycket mer med det. Mamma drar till jobbet och vi andra blir kvar som en ruttnande hög av småsinthet, egoism, förfall.
Eller nåt.
Där sitter vi och knäcker nötter och tänker att nu är det jul, nästa jul blir inte förrän om ett år. Men det är nog värt väntan, för nästa jul blir kanske inte lika sorglig och självmordsbenägenhetsframkallande som den här. Just det.
Fast det skulle inte förvåna mig om alla har struntat i att köpa hem nötter, mest bara för att jag vill ha det.

Förresten, mamma påstår att det bara är en myt att fler folk tar livet av sig på julhelgen än resten av året.
Det tror jag inte på.

God jul, folket.


Mihihihi

Okej nu är det skumma grejer på gång. Jag sitter här med min dator, i ett nystädat rum, med Bullet i öronen och jag har precis ätit epicgod mat (jag borde egentligen bli kock, men tji fick världen för de kommer inte få äta min mat).

Det är liksom trevligt.

Annars är det lov nu, som är episkt, jag nördar Star Wars, som är episkt (alltså ingen verkar inse min storslagenhet. Padawanfrisyr och såna där rubbat coola robes, med de där bruna mantlarna till såklart: jag menar DUH. Fifän vad coolt! Men mamma goes NEH så jag får se hur det blir med den saken), jag käkar pepparkakor, som är episkt, och gud vad goda chokladkulorwannabewhatevergrejer jag gjorde igår.

Eh.

Och ni som kommenterar utan att skriva vem ni är, GIV ER TILL KÄNNA.

Jag ska skriva om något intressant/nördigt/störigt/övrigt snart, var bara tvungen att bli lite OMGWUT över hela äckligtsliskigttrevligt-grejen först.

Jag HATAR att ha det trevligt. Jag HATAR att vara glad. Hela min identitet tillintetgörs och jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Och det finns ingen musik att lyssna på heller som passar sånt humör.
Eller jag hatar det väl inte egentligen, trevligt betyder att jag tycker det är trevligt, och trevligt är per definition trevligt.
Där fick jag minsann.

Idag är det den fjortonde december

...och det är verkligen inte länge kvar till jul. Det känns konstigt. Jul är något man går och väntar på hela höstterminen (även om man hatar den. För det är lov, och det är någon sorts punkt man jobbar upp (eller ner, välj själv) till, sen vänder det) och det känns alltid så underligt när det är över.

Jag har ont i min tand. Vem som helst som kan hjälpa mig med det här, säg gärna till.

Jag tycker att ni alla vill se hur min önskelista ser ut hittills:

* En Kånkenryggsäck, gul
* The Breeze the Breaths skiva Lieston
* En palestinasjal
* Hörlurar, jag her sönder mina hela tiden
* Högtalare, musik är så grymt dåligt utan dem
* En webcam
* Various böcker

De som känner för att ge julklappar till mig får gärna göra det, gärna något av det i listan ovan men andra saker går också bra.

.... xD

- Nu vet jag hur jag ska stoppa Kuzco en gång för alla!
Först klär jag ut mig till en skäggig tjockis, sen klättrar jag ner i folks skorstenar och ger dem presenter. Sen gör jag det nästa år och nästa år och nästa år igen. Jag ska kalla det Yzmaafton och äntligen är det slut på kärlek och fred på jorden och allt sånt! Mwahahahah! MWAHAHAHAHA! Det är briljant! BRILJANT!

Barnprogram är så totally gjorda för mig, typ specialdesignade.

Fer srsly

Alltså på riktigt folk. Kan ni vara lite seriösa med era liv och INTE sno min cykel?


Bullet For My Valentine

Herregud. Herregud. Alltså jag vet att jag har sagt det redan men herregud.

Och eftersom detta är min blogg så ska jag spamma med bilder, min bilddagbok (haha jag vet, där det är MENINGEN att man ska lägga ut bilder) får nöja sig med några få.


Okej så vi kom dit vid tjugo över två, det var typ tre folk där. Eller typ femton-tjugo, samma sak.


Så vi satt. Och väntade. Och satt. Och väntade. Och gick runt. Och väntade. Tills sista timmen (eller enochenhalv, vet inte), då stod vi. Och väntade. För då började det bli köbildning och folk trängdes som fan.


Sen släpptes vi in vid... kvart i sju? Något sånt. Och sen väntade vi där inne fyrtiofem minuter. Sen började Bleeding Through.
 
Och yes där är bild på deras gitarrist och - öh, syntspelare?- för det var inte många bilder som blev skarpa. Så sångaren FICK INTE VARA MED MWAHAHAH.
Han var ful i vilket fall som helst.
Men yes, de var dåliga.
Fast jag fick ett plektrum från den snubben på bilden.

Sen kom Lacuna Coil.

Och där är deras ena sångare. Ja; han såg sådär störd ut hela tiden. Deras musik var väl inte heller så bra, men den hade melodi. Bleeding Through hade inga melodier.
Jag fick ett plektrum igen.

SEN KOM BULLET!
Och vi stod LÄNGST FRAM OMGOMGOMGOMGOMG!!

De var så sjukligt otroligt bra. Det var dödsfall på det. Fast de divade sig och nuddade inte våra händer. Det tyckte jag att de borde ha gjort. Bleeding Throughs och Lacuna Coils sångare gjorde det alla tre. Hmpf. Fast alltså, jag fattar ju varför. Men ändå.

Vad jag ångrar är att jag hade öronpropparna i fram till sista eller näst sista låten. Så jag hörde inte så jävla mycket. Fan då.

FAST om man ska döma efter de två videorna jag spelade in, så var det ganska tur att jag inte hörde något. För fyfan vad jag skrek och skränade. Det  är det enda man hör på videorna, och det låter FÖR JÄVLIGT. Hahahaha.

Jason kastade ut en vattenflaska han druckit ur. Jag fick tag i den. Den står på mitt bord där borta. YAY.
Han kastade faktiskt ut två. Och när han druckit ur den ena spottade han ut vattnet igen, och det hamnade över Tette. FYFAN VAD ORÄTTVIST.

De spelade alldeles för lite låtar. Hmpf.

Sen kastade Jason ut plektrum. Jag fick inte tag i det. Crew-killen vägrade plocka upp det från golvet till mig. HATAR HONOM.

Sen kastade Matthew ut plektrum. Jag fick inte tag i det. Crew-killen vägrade plocka upp det från golvet till mig. BÖRJADE GRÅTA PÅ RIKTIGT.

Sen väntade vi lite. Han vägrade. Tjejen bredvig Tette bara ' JAG GER MIG INTE FÖRRÄN JAG FÅR TAG PÅ DET' så jag kastade mig över kravallstaketet och bara DUNSSOMFAN i bjälkarna och sen ner i golvet och slängde mig mot plektrumet och fick tag i det och sen låg jag på golvet och skrek medans Crew-killen stog ovanför mig och glodde. Sen drog han upp mig på fötter och bara 'ÖVER MED DIG' så jag klättrade över igen. Sen stod jag där och darrade som fan och kunde knappt hålla mig på fötter.

OCH JAG BLEV ANFALLEN SOM FAN av Tette och Kela som went 'DU HAR TRE PLEKTRUM VI HAR INGA!!' och jag bara 'MEN DE ÄR EN SAMLING! JAG HAR EN FRÅN VARJE BAND! DET ÄR OMG! OMG! OMG!' och de bara 'VI HATAR DIG'. Så jag fick ge dem Lacuna Coils och Bleeding Throughs.
Skitsamma, de var ändå dåliga. OCH JAG HAR MATTHEWS!!

Seeeen köpte jag en mössa. Massa snubbar gick runt utanför och sålde shit innan. Men de sänkte priset efteråt så yay det blev billigare. En snubbe sa Bullet For The Valentine hela tiden. Det störde jag mig på, och Tette också.

Och jag har ramat in min biljett och mitt plektrum. De sitter på min vägg där borta. Men jag måste fixa snyggare ram eller måla den gamla. Och sätta på ett bättre ställe där ingen kan missa dem. Nu tog jag bara ner någon ful tavla med en häst på och satte ramen där istället, för det fanns ju redan en spik. Och en ram som bara låg där, i precis rätt storlek.

Jag har sett Bullet. Jag har varit två meter från dem.
Herregud.
Och här kommer alla bilderna jag utlovade, enjoy.

Bild 1 Michael Paget, gitarrist
Bild 2 Matthew Tuck, snygg
Bild 3 Matthew
Bild 4 Jason James, bassist
Bild 5 Matthew
Bild 6 Jason
Bild 7 Michael
Bild 8 Matthew
Bild 9 Matthew
Bild 10 Matthew
Bild 11 Matthew
Bild 12 Matthew
Bild 13 Jason
Bild 14 Jason
Bild 15 Matthew
Bild 16 Matthew
Ingen bild värd att posta på trummisen. Men han heter Michael Thomas. Och Matthew är sångaren förstås.

                                                                           


RSS 2.0